Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Szerszám.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Szerszám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerszam.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Fa anyagok, fa építészet

Fa anyagok, fa építészet

A faanyag.tlap.hu oldalon az építőiparban felhasznált fa alapanyagú építőanyagok találhatók. Kezdve az építési fa anyagtól (fagerenda, deszka, palló) egészen a kész gerendaházig találhatunk itt érdekes és hasznos weboldalakat.

Hegesztés

Hegesztés

Minden ami hegesztés! Az oldalon a hegesztéssel, hegesztéstechnikával ismerkedhetnek meg a látogatók. Az oldalon megpróbáltunk minden olyan fontos céget összegyűjteni aki hegesztéstechnikával foglalkozik, legyen az budapesti vagy akár vidéki. Hegesztéssel kapcsolódóan minden alapanyagot, eszközt felvonultatunk jól megválogatott linkek formájában. Az oldal nem csak a hegesztéstechnikai cégeket kereső látogatóknak szól, hanem a hegesztőgépet, hegesztés alapanyagot kereső látogatók is számos link közül választhatnak!

Vasanyag és fém építési anyagok

Vasanyag és fém építési anyagok

A vasanyag tlapon a fém építőanyagokat és a fém épületszerkezeteket találhatod meg. Acélszerkezetű raktárak, alumínium ablakok, betonba való betonacél és még sok minden más. Fém korrózióvédelem, fém rögzítőanyagok.

ytong

ytong

Az Ytong az egyik legkeresettebb építőanyag. Nem véletlen a népszerűsége, hiszen az Ytong remek alternatívája a hagyományos falazóanyagoknak, a téglának. Kedvező hőszigetelési képessége mellett, a legnagyobb előnye a könnyű alakíthatóság. Az Ytong téglákkal szinte bármilyen felület megépíthető. Az Ytong mellett bemutatunk más mészhomoktégla építőanyagokat is.

Tuti menü