Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerszám linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Szerszám képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: szerszam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 137 db
 Güde asztali körfűrészek

Güde asztali körfűrészek

Cégünk magas minőségű GÜDE típusú nagy teljesítményű gépi eszközök hivatalos márkaképviselete és eladás szervizre szakosodott webáruháza. Rengetek fajta termék (barkács, hegesztő technika, takarító gépek, kerttechnika, építőipari gépek stb.) megtalálható kínálatukban, kedvező árakon. Mindegyik termékünkhöz rengetek, kedvezményes áron juthat kiegészítő termékekhez is. Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek, így bár,milyen kérdésére szívesen válaszolnak. Vásárlóinknak ingyenes kiszállítással kedveskedünk.

Akciós csőszerelő gépek - épületgépészeti szerszámok

Akciós csőszerelő gépek - épületgépészeti szerszámok

A német Rems-nél több mint 100 éves hagyománya van a csőmegmunkáló gépek és szerszámok fejlesztésének. Az innováció az igényfelméréssel veszi kezdetét, így a gépészek olyan szerszámokhoz és gépekhez juthatnak, amilyenekkel szeretnek dolgozni. Ezen felül a Rems minőségbiztosítási ellenőrző folyamata a legkisebb részletekre is kiterjed, ezáltal garantált a kimagasló minőség. Vegye igénybe gazdag tapasztalatukat, használja Ön is a Rems bevált szerszámait és gépeit. A Rems által fejlesztett kiváló minőségű gépek magas szintű német technológiát képviselnek. A Rems csőhajlítók választáka az egy kézzel működtethető racsnis hajlítóktól a kétkezes hajlítókon át a motoros csőhajlító gépig terjed. A Rems présgép az egyik legnépszerűbb a piacon az egyszer elektro-mechanikus is jól megállja a helyét, de az elektro-hidraulikus és Li -os akkumulátoros verzióban is kínálják igényes szakembereknek. A Rems orrfűrész könnyű és biztonságos bontást tesz lehetővé vezetősatuja segítségével, akár létrán állva is. A Rems csővágók szinten bármilyen alapanyagú csövet képesek gyorsan és hatékonyan szabni. A legkisebb 10mm-es rézcső vágásához szükségestől a legnagyobb 2'-os acélcső vágásáig könnyen és jól használható szerszámot kínálnak. A Rems kézi csővizsgáló kamera lehetővé teszi költséges bontás nélkül a rejtett hibák helyének és okának meghatározását.

Akkumulátoros - hálózati kisgépek webáruháza

Akkumulátoros - hálózati kisgépek webáruháza

A Woodshop 2010 nyarán indult azzal a céllal, hogy a kézi kisgépek, szerszámok lehető legszélesebb termékpalettáját tárja a látogatók elé. A webáruház már ott tart, hogy kínálata kiterjed az akkumulátoros, hálózati kézi kisgépektől a kézi szerszámokon, csiszolóanyagokon, munkavédelmi ruházatokon át egészen a felületkezelő anyagokig.

Akkumulátoros kéziszerszámok - Makita

Akkumulátoros kéziszerszámok - Makita

A Makita Elektromos Kisgépértékesítő Kft. 1996 májusában alakult székesfehérvári székhellyel. Előtte csak egy utazó képviselővel tarthatták a kapcsolatot. Megalakulása óta a teljes gép, alkatrész és tartozék ellátás a fehérvári telephelyről történik. Cégünk az alapítás idején nyolc fővel kezdte meg munkáját, mely az évek folyamán 26 főre bővült. Profilunk a Makita elektromos és akkumulátoros kéziszerszámok, tartozékok valamint benzinmotoros és elektromos kertigépek és tartozékok importja és nagykereskedelme. Az épületegyüttes 3.200 m2 alapterületű, melyben a raktár terjedelme 2.800 m2. Raktárunkban kb. 500 féle gépet tárolunk, átlagosan 15.000-es darabszámmal, valamint kb. 12.000 féle alkatrészt és tartozékot, melyek összdarabszáma meghaladja a 200.000-et. Jól felszerelt demótermünkben partnereink megismerkedhetnek folyamatosan bővülő temékválasztékunkkal, valamint lehetőségük van azok kipróbálására is. Házivásárokon és kiállításokon jelenlévő demóbuszaink lehetőséget biztosítanak termékeink alaposabb megismerésére és kipróbálására, tesztelésére. Telephelyünkön található központi márkaszervizünk, mely garanciaidőn belüli, és azon túli meghibásodott gépek javításában nyújt minőségi, gyors szolgáltatást. Termékeink elérhetőségét országos szintű kereskedői hálózatunkban több mint 900 szerződött viszonteladó partner biztosítja.

Albaszerszám Webáruház

Albaszerszám Webáruház

Az Albaszerszám Webáruház Extol, Fortum, Heron és Kito márkák forgalmazásával foglalkozik. Minőségi, profi kéziszerszámok és gépek széles választékával rendelkezünk. Megrendelés esetén - raktárkészleten levő termék esetén - akár másnapra kiszállítjuk otthonába a terméket. Szakmailag magasan képzett kollégáink állnak a rendelkezésére, így bármilyen jellegű kérdésére készséggel állunk rendelkezésesre.

Alkatrészek - készülékek

Alkatrészek - készülékek

Szerszám, készülék és alkatrészgyártás területén több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Kiss Attila és Tóth Tibor 2005-ben megalapította a K& Hardmetal Kft-t. Székhelye és egyben telephelye is Debrecenben, az újonnan épült Határ úti Ipari Parkban van. 2000-ben felszámolásra került Magyarország egyetlen keményfém gyártó üzeme is. 2002 után hazánkban egyre több ipari jellegű multinacionális cég beruházott (Alcoa, Audi, Caroflex, Epcos, GE, FAG, Opel, Sanyo, Suzuki, stb.). Ezekben az üzemekben jellemzően tömeggyártás folyik, amit gazdaságosan csak keményfém szerszámok alkalmazásával lehet elérni. A beruházók szerszámigényeiket vagy az anya vállalatuktól, vagy a külföldi keményfém gyártók magyarországi képviseletein keresztül tudják biztosítani. Tapasztalataink szerint ez az út mindig túl költséges és hosszadalmas. Az alapítást megelőző években több keményfém gyártó cég képviseletét is elláttuk. Ez idő alatt szakmai ismereteink és személyes kapcsolataink megbízható szintre emelkedtek. Reményteljessé vált az a gondolatot, hogy az egyre növekvő kereslet miatt ismét érdemes foglalkozni a keményfém szerszámok gyártásával. A tradicionális szerszám-, és alkatrész gyártás területén is jelentős technológiai fejlesztést és kapacitás bővítést hajtottunk végre. Terveinket korszerű gépek beszerzésével egy európai színvonalú gyártócsarnokban megvalósítottuk.

Anyagvizsgálat

Anyagvizsgálat

A GAMMA-CONTROLL Anyagvizsgáló és Minőségellenőrző Kft. majd 40 éves múltra tekint vissza. A 70-es években mint GYÁR ÉS GÉPSZERELO VÁLLALAT (GYGV)- on belül működő minőségellenőrző részlegből váltunk ki, és alapítottuk meg cégünket 1991 szeptemberében. Az elvégzett vizsgálatokról 24 órán belül vizsgálati dokumentációt, jegyzőkönyvet állítunk ki, magyar, német és angol fordítással, ha szükséges. Cégünk folyamatos eszköz fejlesztéssel, és személyzet továbbképzésével nyújt megbízható, minőségi és gyors munkavégzést. Az elmúlt 2-3 év időszakában teljes eszközcserére került sor, a legújabb és legmodernebb vizsgálóberendezésekkel tudunk dolgozni.

Balták - fejszék forgalmazása

Balták - fejszék forgalmazása

Örömmel üdvözöljük webáruházunkban. Reméljük megtalálja kínálatunkban az Önnek megfelelő terméket. Széles választékunkkal folyamatosan arra törekedünk, hogy minden kedves érdeklődő igényét ki tudjuk elégíteni. Amennyiben mégis olyan terméket keresne, amit nem talál meg áruházunkban, kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal. A termékeink mellett feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi árak, amelyek tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót, ezen felül a szállítási költség minden esetben külön kerül felszámításra. Vásárlása végén pontos tájékoztatást adunk a megrendelt termék(ek)re vonatkozó szállítási költségről. Természetesen lehetősége van személyesen is átvenni a megrendelt termékeket Ügyfélszolgálati irodánkban. Sajnálatos módon, jelenleg technikai okok miatt kizárólag utánvételes, illetve személyes áruátvételi lehetőséget tudunk biztosítani Önöknek. Kollégáink minden igyekezetükkel azon dolgoznak, hogy a bankkártyás fizetési modult mielőbb üzembe helyezzék, ebben partnerünk a CIB Bank. Szíves megértésüket előre is köszönjük.

Bányászati gépek - Atlas Copco

Bányászati gépek - Atlas Copco

Az Atlas Copco ipari cégcsoport világszerte vezető szerepet tölt be a kompresszorok, építőipari és bányászati berendezések, szerszámok és az összeszerelő rendszerek piacán. A Csoport innovatív termékei és szolgáltatásai révén fenntartható megoldásokat kínál az ügyfelek termelékenységének növelése érdekében. Az Atlas Copco ügyfeleivel és üzleti partnereivel együttműködve már több, mint 130 éve kínál új meg új termékeket a kiemelkedő termelékenység jegyében. A vállalat a sűrítettlevegős és gázalkalmazások, áramfejlesztők, építőipari és bányászati berendezések, ipari eszközök és szerelvények területén használható termékek és szolgáltatások mellett értékesítés utáni szolgáltatást és bérleti lehetőséget is kínál. Az Atlas Copco ügyfelei a világ majd minden pontján megtalálhatók. Számukra az Atlas Copco helyi cég; ugyanakkor az Atlas Copco cégcsoport globális vállalat is, amely a világ minden részén rendelkezik erőforrásokkal. A vállalat központja a svédországi Stockholmban található, világszerte pedig mintegy 160 piacon van jelen, s ebből 80 országban önállóan végzi az értékesítést. A többi országban a termékek disztribútorok és szervizhálózatok révén kerülnek piacra. A csoport 23 ország 83 létesítményében folytat termelő tevékenységet. A gyártás főként Belgiumban, Svédországban, Németországban, Olaszországban, az Egyesült Államokban, Indiában és Kínában koncentrálódik.

Hirdetés
Barkács szerszámgépek - kertigépek webáruháza

Barkács szerszámgépek - kertigépek webáruháza

Cégünk profilja professzionális és hobbi szerszám- és ipari gépek árusítása és kölcsönzése. Termékkínálatunkban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a szerszámok mellett a tartozékok és munkavédelmi eszközök minél nagyobb repertoárjából választhassanak! A megfelelő, jó minőségű szerszámok kiválasztása jelentős hatást gyakorol a termelékenységre és annak hatékonyságára is! Ez különösen igaz az elektromos meghajtású szerszámokra: a vezetékkel csatlakozó vagy vezeték nélküli akkumulátoros gépekre. Amennyiben valamelyik terméket meg szeretné vásárolni/rendelni akkor a termék neve mellett található Kosárba teszem gombra kell kattintania. A termék ekkor a jobb oldalon megjelenő kosárba kerül. Ha több terméket szeretne még a kosárba helyezni, akkor nyugodtan folytassa tovább a böngészést és a következő megvásárolni kívánt terméket ugyanilyen módon helyezheti a kosárba. Ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti a jobb oldali sávban. Ha mindent összegyűjtött, amit vásárolni szeretne, ugyanott, a Megrendelem gombra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban. A megrendelés elküldése előtt még egyszer megtekintheti kosarának tartalmát. Itt adja meg a szállítási és számlázási címét, ellenőrizze az adatait és a megrendelt termékeket! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt még módosíthatja.

Barkács- ipari szerszámok gazdag választéka

Barkács- ipari szerszámok gazdag választéka

Ön megtalálta azt a helyet, ahol sok-sok idegeskedés nélkül kényelmesen nézegethet - válogathat Webruházunkban és igen gyors rendelési lehet˜séget biztosítunk mindössze 3 lépésben. Webáruházunk létrehozásához a legmodernebb és sok-sok egyedi fejlesztésˆ technológiát használtunk fel, hogy a legjobb és legmegbízhatóbb min˜ségi szolgáltatást tudjuk biztosítani az Ön számára! Szinte, minden általunk forgalmazott szerszámra 3 hónaptól - 12évig vállalunk garanciát (a termékek egyedi f˜oldalán látható a Garancia id˜tartama) A szakért˜ink segítenek kiválasztani az Ön problémájára megoldást jelent˜ legalkalmasabb termékeket. A kiválasztot árut, személyes áru átvétel esetén, természetesen megtekintheti kiskereskedelmi üzletházunkban. Nagy termék ismerettel rendelkez˜ kollegáink segítik Önt a vásárlásban, ha szükséges. a Szerszám Birodalom ajándék utalványokkal szerettei 30 000 féle min˜ségi szerszám, barkács szerszám, kerti szerszám, vízszˆr˜ berendezés, csavaráru és gépalkatrész közül választhatnak. Önnek csak ki kell választania a megfelel˜ összegˆ ajándék utalványt.

Benzines kéziszerszámok - Bosch

Benzines kéziszerszámok - Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. A gépjármű- és ipari technológia, valamint a fogyasztási cikkek és az épület-technológia terén mintegy 270000 munkatárssal a vállalatcsoport a 2009-es üzleti évben 38,2 milliárd eurós forgalmat ért el. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő, több mint 300 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Ez az egész világra kiterjedő fejlesztési, gyártási és értékesítési hálózat a további növekedés alapfeltétele. A Bosch évente több mint 3,5 milliárd eurót költ kutatásra és fejlesztésre, és világszerte mintegy 3800 szabadalmi kérelmet nyújt be. A Bosch valamennyi termékével és szolgáltatásával úgy javítja az élet minőségét, hogy innovatív és hasznos megoldásokat kínál. A vállalatot 1886-ban Robert Bosch (1861-1942) Finommechanikai és Elektrotechnikai Műhelyként alapította Stuttgartban. A Robert Bosch GmbH tulajdonosi szerkezete szavatolja a Bosch csoport vállalati önállóságát. Ez lehetővé teszi a vállalat számára jelentős, a jövő biztosítása érdekében történő befektetések megvalósítását. A Robert Bosch GmbH üzletrészeinek 92%-a a Robert Bosch Stiftung GmbH közhasznú alapítvány tulajdonában van.

Bosch és Skil szerszámok, szerszámgépek

Bosch és Skil szerszámok, szerszámgépek

Szerszám webáruház. Kiváló minőségű, Bosch, Skil márkájú szerszám gépek széles választéka, garanciával. Cégünk szerszámgépek, szerszámok, kéziszerszámok, gépek forgalmazója. Webáruházunkban többek között kapható: akkus készülékek, asztali gérvágó, csiszolók, fúrók, fűrészek, gyaluk, hőlégfúvók, multigépek, keverőgépek, csavarozók, polírozók, felsőmarók, sarokcsiszolók, fúrókalapácsok, ütvefúrók.Webáruházunkban többek között kapható: akkus készülékek, asztali gérvágó, csiszolók, fúrók, fűrészek, gyaluk, hőlégfúvók, multigépek, keverőgépek, csavarozók, polírozók, felsőmarók, sarokcsiszolók, fúrókalapácsok, ütvefúrók.

Bosch szerszámok webáruháza

Bosch szerszámok webáruháza

Bosch szerszámgépek a fenyőcsapágy webáruházból. Használja otthonába is a tökéletes minőségű Bosch termékeket. Válassza még ma ki kisgépét és a hozzá való tartozékokat. Legyen szó barkács vagy kerti szerszámgépről, a fenyocsapagy.hun megtalálja amire szüksége lehet. Bosch szerszámgépek hatalmas választékkal és kitűnő minőségbe. Nézzen be webáruházunkba és vásároljon bosch szerszámgépet. Cégünk hatalmas kínálatában Bosch szerszámgépek és tartozékai. A Fenyő csapágy áruházban rengeteg magas minőségű szerszámgép rendelhetó, itt biztosan megveheti a kívánt eszközt. Megvásárolhatja a kerti munkákhoz, barkácsoláshoz szükséges termékeket. Amennyiben ha szüksége van valamilyen szerszámgép használatára akkor webáruházunk felületén jó helyen böngészik.

Burkoló és kőműves szerszámok

Burkoló és kőműves szerszámok

A Mozaik Áruház Kft. a Kubala szerszámgyártó magyarországi képviselője. Kubala burkoló és kőműves szerszámok teljes választékával várjuk vásárlóinkat személyesen Keszthelyen -Gyenesdiáson vagy online webáruházunkban. Simítók, spatulyák, kőműves kanalak, vakolat kaparók és kések, keverők, tartályok, tartály szettek, speciális festő szerszámok, slagvízmértékek, csempézéshez és padlólap lerakáshoz szerszámok. Magyarországon mintegy 350 féle, Kubala által gyártott szerszámot raktározunk és forgalmazunk. Jelenleg 58 viszonteladó választotta szolgáltatásunkat. A felhasználók száma több, mint 2000 fő kivitelező.

Charon-Trade-Plus Kft. - szerelvény, szerszám

Charon-Trade-Plus Kft. - szerelvény, szerszám

Az 1997-ben alapított Charon Trade Plusz Kft. családi vállalkozásként kezdte meg működését, kezdetben kiskereskedelmi egységként. Fő célkitűzésünk, hogy mindenki igényét kiszolgáljuk rövid időn belül, jó minőségű termékekkel, remek árakkal! Nyíregyházán a kiskereskedelmi egységek és a helyi vállalkozások, szakemberek által támasztott igényeknek megfelelően háztartási, épületgépészeti, vasműszaki és villamosipari felszerelések, szerszámok, szerszámgépek és eszközök biztosításával állunk rendelkezésére a szakembereknek, építkezőknek. Válogasson Ön is termékeinkből, majd rendelje meg egyszerűen, online, ezzel időt és energiát spórolva.

Cipőipari szabászkések - jelölő sablonok gyártása

Cipőipari szabászkések - jelölő sablonok gyártása

A Deszán Kft. 2000.-ben alakult, jelenleg mintegy 50 főt foglalkoztató családi vállalkozás, amelynek fő profilja szabászkések számítógéppel támogatott tervezése és gyártása különböző iparágak számára, valamint kiegészítő szerszámok gyártása cipőipar számára. A Deszán Kft. saját telephellyel rendelkezik Martfűn, amely 2500 m2 összterülettel rendelkezik. Jelenleg 1400 m2 alapterületen folyik a termelés. A Deszán Kft. éves szinten közel 100 000 különböző szabászkést gyárt le, rövid határidőre, magas minőségi szinten. Cégünk fő célkitűzése termékeink, termelési kultúránk, versenyképességünk, termékminőségünk folyamatos fejlesztése, a változó vevői igények magas szintű teljesítése, megrendelőink megelégedettségének kivívása. Minden munkatársunk felelősséget vállal saját munkájáért, hogy vevőink teljes megelégedettséggel alkalmazzák, használják termékeinket, vegyék igénybe szolgáltatásainkat, hogy ez által biztosíthassuk társaságunk jövőjét, dolgozóink megélhetését és gyarapodását. Tevékenységeink hatékonyságának, termékeink minőségének javítása érdekében a műszaki fejlődés követésére, infrastrukturális hátterünk bővítésére és költségeink csökkentésére törekszünk. Ha kiváló minőségű szerszám kell a termékéhez: rövid határidő alatt, magas minőségi szinten elkészítjük azt. Az Ön magas szintű minőségi követelményeit kielégítő cipőipari szabászkése kiváló minőségű alapanyagokból készül.

Tuti menü