Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerszám linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ipari - Kompresszorok [5. oldal]
részletek »

Szerszám képes leírás: Ipari - Kompresszorok [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szerszam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 137 db
Ipari szerszámgépek kis és nagykereskedelme

Ipari szerszámgépek kis és nagykereskedelme

Cégünk 1995. ben alakult. Fő tevékenységi körünk az iparban használatos elektromos és levegős szerszámok, építőipari gépek, vakológépek, faipari kisgépek, ezekhez használatos tartozékok, kompresszorok, nagynyomású mosók, generátorok, hegesztőgépek, kéziszerszámok és rögzítés technikai anyagok kis- és nagykereskedelme. Az általunk forgalmazott állandóan készleten lévő elektromos szerszámmárkák: Bosch, Dewalt, Metabo, Flex, Hitachi, mellett, Skil, Rothenberger, Novus, Makita, Aeg, valamint Leica szintezők, mérőműszerek. A kerti gépekből Solo, Honda, Hitachi, Partner, Castelgarden, Dolmar, gépeket rövid határidőre, kedvező áron szállítjuk. Forgalmazzuk továbbá a Norton Clliper, Tomecanic és Bénetiere kéziszerszámokat, gépeket, csempevágókat, gyémánttárcsákat, melyeket az építőiparban kő, márvány, gránit, cserép, beton, burkolóanyagok megmunkálására használnak burkolók, kőművesek, ácsok. A Tomecanic szerszámok és gépek kizárólagos beszállítói vagyunk a Platform áruházláncnak. Fischer dübel rögzítés technikai anyagokat, és Fischer kötéstechnikát forgalmazunk. 2005 január 01- től Pft hivatalos képviseleteként, vakológépek értékesítésével, garanciális javításával és vakológép alkatrészek értékesítésével foglalkozunk az északkeleti régióban.

Ipariszerszámok - barkácsszerszámok webszerszámháza

Ipariszerszámok - barkácsszerszámok webszerszámháza

Termékének regisztrálásához, kérem először jelentkezzen be. Az Ön személyes regisztrációs oldalán ezután elektromos kéziszerszámát regisztrálhatja a garancia meghosszabbítása érdekében, a garancia-tanúsítványt PDF-formátumban kinyomtathatja és itt személyes adatait is nyilvántarthatja. A garancia-tanúsítványok alapvetően egy gépre érvényesek, azaz minden megvásárolt készüléket külön kell regisztrálni. Garanciális esetben a tanúsítványt a vásárlási igazolással együtt mutassa be kereskedőjénél. A két bizonylat adatainak egyeznie kell. Ez alól kivételt képeznek az akkumlátoros kéziszerszámok és tartozékai amelyekre csak 1 év garancia érvényesíthető. Továbbá a Bosch barkács gépekpre is csak 1 év áll rendelkezésre a vevő számára. A Fein elektromos szerszámait alapos bevizsgálásnak, próbáknak és a Fein minőségbiztosítás keretén belüli szigorú ellenőrzéseknek vetik alá. A Fein magánfogyasztói számára a vásárlás napjától számított két év, ipari fogyasztói számára pedig a vásárlás napjától számított egy év gyártói garanciát biztosít az elektromos szerszámaira a hibátlan anyag és tökéletes feldolgozás tekintetében. Skil Termékgarancia: A garanciális időszak 24 hónap (kivéve akkuegységek és töltőik, együtt szállított tartozékok). A garanciális időszak azon a napon kezdődik, amikor az első vásárló megvásárolja a terméket. A vásárlás eredeti igazolásán lévő dátum a döntő.

iPhone szervizelés - machintos oktatás

iPhone szervizelés - machintos oktatás

Mindenféle Apple termék szoftveres, és hardveres szervizelése. Teljeskörű felmérés, előre történő ajánlat adása, és csak megegyezés után vállaljuk el készülékét, meglepetések nélkül. Budapest egyik legnagyobb mac szervize várja a látogatókat. Kérjen ajánlatot, és egyből megkapja a választ. Ingyenes segítséget is nyújtunk. Amennyiben már Ön is azok közé a felhasználók, vagy ügyvezetők közé tartozik, aki rájött az Apple termékekben rejlő előnyökre, bizonyára eldöntötte, hogy Mac hardver és szoftver eszközökkel, hatékonyabb üzletmenet, könnyebb felhasználás, így áttételesen több profitot termelő cég működtetése érhető el. Oktatóink profi, magukat folyamatosan képző szakemberek, akik tisztában vannak az Apple termékek legapróbb hardveres, és szoftveres trükkjeivel. Profi szervizünk garanciálisan, zsákbamacskák nélkül javít Apple termékeket. Legyen szó MacBook-ról, iPhone-ról, iPod-ról vagy iPad-ról, szoftveres, és hardveres javításokat, szoftver frissítéseket is vállalunk, gyorsan, garnaciával, előre megállapTeljeskörűen megtanítjük Önnek a kütyük kezelését, legyen szó iPhone-ról, vagy éppen Mac OS-ről a MacBook-ján.odott áron. Külső, belső sérülésak javítása, iPhone szoftver frissítés, iPhone 3G és iPhone 3GS javítás. Ügyfélszolgálatunk hívását 8-16-ig várja, de ezután is visszahívjuk, csak hagyjon üzenetet.

Kapálógépek - sövényvágók forgalmazása

Kapálógépek - sövényvágók forgalmazása

Nem fog csalódni, aki a HRX család legkisebbik tagját választja. A rendkívül mutatós és tartós külső a kor kívánalmainak teljes mértékben megfelelő belsőt takar. Kiválóan alkalmas nagyobb, 100-250 négyzetméteres kerttel rendelkező házak, nyaralók gyepének gondozására. A kerekenként állítható 7 vágási magasság, és a ergonómikusan elhelyezett kezelőszervek mind a fűnyírás könnyebbé tételét szolgálják. Opcióként mulcsozó készlet is rendelhető hozzá. A táblázatban említett motor teljesítmények teszteredményekkel alátámasztott nettó teljesítmények az SAE J1349 mérési előírásoknak megfelelően 7000ford/perc fordulaton mérve. A motorok valós adatai ettől eltérőek lehetnek a karbantartás, a környezet és más változók függvényében. Csúcstípusként arra lett teremtve, hogy minden munkát el tudjon végezni. Erős, GX 160 motorjának köszönhetően, mindig takarékos tartományban tud kiemelkedő teljesítményt nyújtani. Könnyen kezelhető köszönhetően az automatikus leválasztó rendszerének, állítható fogantyúinak és egyértelmű funkcionális karjainak. A rászerelhető tartozékok sokasága teszi a legváltozatosabbá és a legtöbb feladatra alkalmassá. Tartozékai lehetnek: tolólap, seprő, vontatott talajmaró, orrsúly, utánfutó és rengeteg egyéb más. A 11-20 LE közötti teljesítmény tartomány teljesen lefedi az eme gyepápoló berendezések teljes piaci igényét.

Kertészeti áruház online

Kertészeti áruház online

Kertészeti áruház ahol hatalmas választékban talál a kertápoláshoz mindent amire csak szüksége lehet. Válogasson az ollók és ásók között tegyen azért hogy kertje a legszebb legyen az utcában. Vásároljon egyszerűen és könnyedén kerti szerszám webáruházból. A kerti szerszámok megrendelése és házhozszállítása kényelmesen otthonában történhet így több ideje marad kertjére. Nézzen be webáruházunkba és vásároljon termékeink közül.

Hirdetés
Kerti - építőipari gépek szerelése

Kerti - építőipari gépek szerelése

Cégünk 1996-ban alakult családi vállalkozásként. 2006-tól kft.-ként működünk, mint kerti és építőipari gépszerviz, és honda márkakereskedés. Fő tevékenységünk mezőgazdasági és építőipari kisgépek javítása, hengerfúrás, főtengely felújítás, javítás, valamint alkatrészek forgalmazása. Kiemelt profilunk új honda kertigépek értékesítése. Vállaljuk az általunk forgalmazott kisgépek garanciális és garancián túli javítását és alkatrészek forgalmazását. Szeretnénk a jövőben is precíz, gyors és udvarias kiszolgálást biztosítani régi és új ügyfeleink részére. Bizonyára találkozott már a balra látható ikonnal, és biztos, hogy hallott már arról, hogy sok mindent lehet a 'kinai piacon' kapni, ami majdnem olyan jó mint az eredeti, de jóval olcsóbb. Az utóbbi időben megjelentek a honda termékeinek a másolatai is a magyar piacon. Az itt látható cimkék mindegyike eredeti. Megtalálhatóak az igazi honda termékeken, természetesen a megfelelő típusjelzés, illetőleg az adatok (zajszint, védőtávolság stb.) változnak. Az eredeti honda termékekhez mindíg van magyarnyelvű kezelési útmutató és garancia levél, melyen megtalálható a termék gyártási száma is. Továbbá kötelezően kitöltött eladói információk.

Kerti gépek - szerszámgépek webáruháza

Kerti gépek - szerszámgépek webáruháza

Webáruházunk az ország egész területére szállít. Kínálatunkban fűrészgépek, hegesztők, asztalos és fémipari gépek, kompresszorok, benzin és villanymotoros szivattyúk, házi vízművek szerepelnek. Forgalmazzuk többek között a német Güde, a Hitachi, Extol és Extol Prémium, Sparky és Ferm szerszámgépeket, valamint a Heron áramfejlesztőket és benzinmotoros szivattyúkat. A felsoroltakon kívül a kerti gépek nagy választékával és tartozékkínálatával várjuk kedves látogatóinkat. A Szolgáltató a megrendelt árut a megrendelést követően a legrövidebb időn belül díjmentesen házhoz szállítja saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, ha az adott megrendelés bruttó értéke eléri a 30.000 Ft összeget. Bruttó 30.000 Ft alatti rendelés esetén a szállítási díj bruttó 1400 Ft utánvéttel, bruttó 1000 Ft előre utalás esetén. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

Kerti kéziszerszámok széles választékban

Kerti kéziszerszámok széles választékban

A Grube webáruházban kertészeti és erdészeti felszerelések, szerszámok széles választékban állnak vásárlóink rendelkezésére. Termékeink között szinte minden kerti kéziszerszám szerepel amire csak szükség lehet. Kínálatunkban szerepelnek metszőollók, ágvágó ollók, sövénynyírók, kézi fűrészek, létrák, ásók, kapák, lapátok, gereblyék, szerszámnyelek és sok egyéb olyan szerszám, eszköz ami a kertészkedéshez elengedhetetlen. Amennyiben kerti szerszámra van szüksége, látogasson el hozzánk és tekintse meg kínálatunkat.

Kerti szerszámok - borászati kellékek kereskedelme

Kerti szerszámok - borászati kellékek kereskedelme

Kerti szerszámok és borászati kellékek forgalmazásával foglalkozó cégünk nagyon kedvező áron értékesít különböző márkájú kerti szerszámokat. Cégünk kínálatában a kerti szerszámok mellett megtalálhatók a legkülönfélébb borászati kellékek, mint a parafadugó, tömlők, stb és munkavédelmi eszközök is. Cégünk fő tevékenysége kerti szerszám, munavédelmi eszköz kereskedelem és borászati kellékek árusítása. Pomázi székhelyű 12 éves múltra visszatekintő cég vagyunk, folyamatosan bővülő árukínálattal. A kertészeti cikkek - metszőolló, ásó, fejsze, permetező, stb. - és borászati kellékek - tömlő, tölcsér, parafadugó - széles választéka mellet egyre közkedveltebb munkaruha, munkavédelmi cipő és szemüveg kínálatunk. A teljesség igénye nélkül álljon itt néhány termékcsoport, az általunk forgalmazott termékekből: Kerti szerszám: metszőolló, ásó, fejsze, balta, szerszámnyél, permetező, terménydaráló rosta, pörzsölő, gázégő, sózókád, csirkeetető. Borászati kellékek: fokoló, mérőhenger, borlopó, kotyogó, tömlő, tölcsér. Borélesztő, parafadugó. Dugózógép, kapszula. Szúnyogháló, tépőzáras szúnyogháló, növénytartó háló. Munkavédelmi eszközök: munkaruha, munkavédelmi cipő, munkavédelmi bakancs, munkavédelmi szemüveg, munkavédelmi kesztyű. Horganyzott vödör, mosófazék. Szüretelő láda, almás láda.

Hirdetés
Kézi kerti szerszámok - szerszámok háza

Kézi kerti szerszámok - szerszámok háza

Kerti és kéziszerszámok, barkácsgépek, építőanyagok széles választékával várjuk kedves látogatóinkat! Termékeink között szinte mindent megtalál, ami a ház körüli munkákhoz szükséges, legyen az alapanyag, vagy szerszám. Tekintse meg termékkínálatunkat katalógusunkban. Termékeink nagy részét tartjuk raktáron, ezeket 48 óra alatt házhoz szállítjuk, vagy átveheti üzletünkben. Érdeklődjön telefonon! Rendelés esetén a nyitvatartási idő alatt visszahívjuk! A honlapon megrendelt terméket átveheti az áruházunkban is, és eladóinktól részletes termékismertetést, szaktanácsadást is kaphat. Nálunk bankkártyával is vásárolhat! Áruházunk megközelíthető gépkocsival, jó parkolási lehetőség az üzlet előtt, valamint az Örs vezér térről hévvel, illetve a 44-es vagy 45-ös autóbuszokkal (Nagyiccei megálló. Termékeinket kategóriákba csoportosítottuk a könnyebb áttekinthetőség kedvéért. A termékkategóriákat a honlap bal oldalán találja. Az egyes menüpontokra kattintva további alkategóriák nyílnak meg, így végül eljuthat a keresett termékhez. Amennyiben konkrét terméket, márkát, típusnevet keres, ezt a jobb felső sarokban lévő keresősávba beírva teheti meg. A termék nevére, illetve a képére kattintva további részletes adatokat tudhat meg. Kattintson a képre a nagyításért. A kép jobb alsó sarkára kattintva még nagyobbá nyithatja a képet.

Kézi szerszámok gyártása

Kézi szerszámok gyártása

Alapanyag kereskedelem, szerszámok és egyedi bútorgyártás mind lakossági, mind vállalati megrendelők részére, tervezéstől a megvalósításig, a legegyszerűbbtől a csúcstechnológiáig. Családra, egyénre, funkcióra szabott tökéletes lakásberendezés, legyen a hálószoba, gyermekszoba, nappali, vagy dolgozószoba. Megtervezzük,berendezzük barátságos otthonná varázsoljuk az egész lakást ahová mindig öröm lesz hazatérni.

Kézifűrészek - horonyhűzók forgalmazása

Kézifűrészek - horonyhűzók forgalmazása

Ytong és Silka szerszámok A gyors, pontos, anyagtakarékos kivitelezésért. A minőségi munkához a megfelelő alapanyagokon túl az egyes munkatípusoknak megfelelő célszerszámokra is szükség van. Speciálisan a Silka elemekhez és az Ytong építési rendszerhez kifejlesztett célszerszámokkal állunk rendelkezésére, melyek pontosabb, anyagtakarékosabb kivitelezést biztosítanak, valamint tiszta és gyors termék megmunkálást tesznek lehetővé. Ön a győri Y-Ytong Márkakereskedés és Mérnökiroda Kft. építőanyag kereskedelmi weboldalát látja. Cégünk közel két évtizedes múlttal rendelkező győri építőipari vállalkozás, mely a mérnöki tevékenységen túl, minőségi építőanyagok kereskedelmével áll az Ön rendelkezésére. 1989 augusztusa óta foglalkozunk a márka-kereskedéssel, építőanyag kereskedelemmel. A Xella Magyarország Építőanyagipari Kft., illetve elődei magas színvonalú gyártmányait, az Ytong falazóelemeket, a Silka mészhomok téglát és az ásványi hőszigetelőlapokat az Ytong Multiport, továbbá ezek kiegészítő termékeit forgalmazzuk. A korszerű márkatermékek mellett biztos szakmai tapasztalattal, megbízható Ytong és Silka garanciákkal, gyors, pontos kiszolgálással és további színvonalas szolgáltatásokkal várjuk Önt.

King Tony szerszámwebáruház

King Tony szerszámwebáruház

King Tony szerszámwebáruház - Szerszám ipari alkalmazásra: Cégünk 1993-ban alakult. Kiemelten foglalkozunk a King Tony szerszámok forgalmazásával. Az elmúlt évek lehetővé tették, hogy a magyar piacon nagyon jó árakat tudjunk biztosítani. Az oldalunkon mindent könnyen, egy helyen megtalál. Terméktanácsadással állunk vevőink rendelkezésére, hogy az Önnek megfelelő eszközt megtalálja. Rendelhet interneten, faxon, e-mail-ben. Rövid határidővel vállaljuk a kiszállítást a raktáron levő készletekből az Önök címére.

Kisgépek javítása

Kisgépek javítása

Vállalkozásunk rövid határidővel az elektromos kéziszerszámok minden típusának a javítását és karbantartását vállalja. A gépek javításra történő átvétele elismervény ellenében az üzleteinkben történik. Szervizünk a beszállított gépekről három napon belül árajánlatot ad, és ennek elfogadása esetén kezdjük el a javítást, ami általában 1-14 nap. Sürgős javítás esetén kérésre soron kívül árajánlatot adunk. Nagyobb gépparkkal rendelkező vállalkozások részére egyedi megállapodás alapján vállalunk javítást és rendszeres karbantartást. Bevizsgálás és árajánlat készítés díja: 500-2.000 Ft.-ig ezen összeget csak az esetben számítjuk fel, ha nem kérik a gép javítását.

Kisipari szerszámok - néprajzi kiállítások múzeuma

Kisipari szerszámok - néprajzi kiállítások múzeuma

A múzeumba alapítástól kezdve kerültek cserépedények, lőportartók. Az önálló gyűjtemény alapítója Tömörkény István, aki 1906-ban indított tervszerű tárgygyűjtést Békés, Csanád, Csongrád és Torontál megye településein. Az I. világháborúig több mint 6000 festett bútor, cserépedény, viseleti darab, pásztoreszköz, kisipari szerszám, halászeszköz, valamint a gazdálkodás tárgyi anyaga került a múzeumba. Az 1950-es évek végéig tartó mérsékelt ütemű gyarapodás után jelentős fejlesztés Juhász Antal nevéhez fűződik. Kezdetben az átalakuló kézműves iparok eszközeit és készítményeit, majd a falusi és tanyai házberendezés és háztartás tárgyait gyűjtötte, elsősorban a szegedi nagytáj településein. A gyűjtemény ma 15 612 db tárgyat őriz. Kiemelkedő értékű tárgyegyüttesek: 19. századi festett bútorok, cserépedények (Hódmezővásárhely, Makó és Szeged műhelyeiből), kézműves műhelyek teljes eszközkészletei (bocskoros, papucsos, gombkötő, paszományos, takács, bognár, kovács, szíjgyártó, kötélverő, pék), kocsik és lószerszámok, teljes női öltözetek (Apátfalva, Tápé, Szeged). A néprajzi adattár 1201 tételnyi kéziratot, rajzot, kottát, dokumentációt őriz. A fotótárban 10 708 néprajzi témájú negatív található, melyből kiemelkedő értékű a kb. 400 db, 1908 és 1914 között üveglemezre készült felvétel. 1986 óta a videotárba 2928 percnyi népéleti felvétel került.

Kiskereskedelmi - nagykereskedelmi értékesítés

Kiskereskedelmi - nagykereskedelmi értékesítés

1987-ben jött létre cégünk. Az elmúlt 21 év alatt egy pici garázsboltból egy fél országot behálózó üzletláncá alakult. Szegeden, Szentes és Budapesten vannak üzleteink. Központunkat Szegeden találják meg. Cégünk palettáján megtalálhatóak a profi, ipari alkalmazásra készült gépek, a barkácsolásra, otthoni használatra készült gépek is. Számos gyártóval állunk kapcsolatban akiknek a termékeit forgalmazzuk, tartjuk raktáron, vagy éppen megrendelésre szállítjuk a kívánt a gépet. Néhány nagyobb gyártó a teljesség igénye nélkül: DWT, Bosch, Makita, Hitachi, Dewalt, AEG, Dolmar, Metabo, Proxxon, Perles, Skil, Virutex.

Kompresszorok javítása

Kompresszorok javítása

A Technoroll Kft. 2003-tól forgalmazza a nagy múltú svéd Atlas copco gyár csavarkompresszor -ait. Az Atlas Copco konszern 1873-ban AB Atlas néven alakult, világszínvonalú termékei közül cégünk a GA és a GX sorozatú csavarkompresszorokat, hűtveszárítókat és a Pro pneumatikus szerelőszerszámokat árusítja. Antwerpen, Belgium, 2009. március 23.: A német P&magazin által minden évben megrendezett Legjobb Termék versenyen az Atlas Copco nyerte az első díjat a Szivattyúk és Kompresszorok kategóriában. A 6000 főből álló olvasói bizottság, akik elsősorban termelésirányító és folyamatmérnökökből kerülnek ki, az Atlas Copco új, legjobb energiahatékonyságú, GA 90-160 kW-os kompresszorait választotta elsőnek. Az új GA sorozat fő jellemzője a rendkívül alacsony, akár 350 Joule/liter, fajlagos energiafelhasználás. Az Atlas Copco csavarkompresszor -ok mindig is a megbízhatóság és a teljesítmény példájaként szolgáltak a sűrítettlevegô technológia terén. Az új GX 2-11 gépekkel az Atlas Copco az ipari csavarkompresszor -ok erejét és megbízhatóságát hozza el a kis- és középvállalkozások számára. A GA kompresszorcsalád és az újratervezett csavarelem (ez utóbbi 5-6 % energiafogyasztás csökkentést eredményezett), továbbá az új FD 310-510 hűtveszárítócsalád egy globális termékbemutató keretein belül debütált.

Tuti menü