Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerszám linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kerti - Menet [5. oldal]
részletek »

Szerszám képes leírás: Kerti - Menet [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szerszam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
Kerti szerszámok - borászati kellékek kereskedelme

Kerti szerszámok - borászati kellékek kereskedelme

Kerti szerszámok és borászati kellékek forgalmazásával foglalkozó cégünk nagyon kedvező áron értékesít különböző márkájú kerti szerszámokat. Cégünk kínálatában a kerti szerszámok mellett megtalálhatók a legkülönfélébb borászati kellékek, mint a parafadugó, tömlők, stb és munkavédelmi eszközök is. Cégünk fő tevékenysége kerti szerszám, munavédelmi eszköz kereskedelem és borászati kellékek árusítása. Pomázi székhelyű 12 éves múltra visszatekintő cég vagyunk, folyamatosan bővülő árukínálattal. A kertészeti cikkek - metszőolló, ásó, fejsze, permetező, stb. - és borászati kellékek - tömlő, tölcsér, parafadugó - széles választéka mellet egyre közkedveltebb munkaruha, munkavédelmi cipő és szemüveg kínálatunk. A teljesség igénye nélkül álljon itt néhány termékcsoport, az általunk forgalmazott termékekből: Kerti szerszám: metszőolló, ásó, fejsze, balta, szerszámnyél, permetező, terménydaráló rosta, pörzsölő, gázégő, sózókád, csirkeetető. Borászati kellékek: fokoló, mérőhenger, borlopó, kotyogó, tömlő, tölcsér. Borélesztő, parafadugó. Dugózógép, kapszula. Szúnyogháló, tépőzáras szúnyogháló, növénytartó háló. Munkavédelmi eszközök: munkaruha, munkavédelmi cipő, munkavédelmi bakancs, munkavédelmi szemüveg, munkavédelmi kesztyű. Horganyzott vödör, mosófazék. Szüretelő láda, almás láda.

Kézi kerti szerszámok - szerszámok háza

Kézi kerti szerszámok - szerszámok háza

Kerti és kéziszerszámok, barkácsgépek, építőanyagok széles választékával várjuk kedves látogatóinkat! Termékeink között szinte mindent megtalál, ami a ház körüli munkákhoz szükséges, legyen az alapanyag, vagy szerszám. Tekintse meg termékkínálatunkat katalógusunkban. Termékeink nagy részét tartjuk raktáron, ezeket 48 óra alatt házhoz szállítjuk, vagy átveheti üzletünkben. Érdeklődjön telefonon! Rendelés esetén a nyitvatartási idő alatt visszahívjuk! A honlapon megrendelt terméket átveheti az áruházunkban is, és eladóinktól részletes termékismertetést, szaktanácsadást is kaphat. Nálunk bankkártyával is vásárolhat! Áruházunk megközelíthető gépkocsival, jó parkolási lehetőség az üzlet előtt, valamint az Örs vezér térről hévvel, illetve a 44-es vagy 45-ös autóbuszokkal (Nagyiccei megálló. Termékeinket kategóriákba csoportosítottuk a könnyebb áttekinthetőség kedvéért. A termékkategóriákat a honlap bal oldalán találja. Az egyes menüpontokra kattintva további alkategóriák nyílnak meg, így végül eljuthat a keresett termékhez. Amennyiben konkrét terméket, márkát, típusnevet keres, ezt a jobb felső sarokban lévő keresősávba beírva teheti meg. A termék nevére, illetve a képére kattintva további részletes adatokat tudhat meg. Kattintson a képre a nagyításért. A kép jobb alsó sarkára kattintva még nagyobbá nyithatja a képet.

Kézi szerszámok gyártása

Kézi szerszámok gyártása

Alapanyag kereskedelem, szerszámok és egyedi bútorgyártás mind lakossági, mind vállalati megrendelők részére, tervezéstől a megvalósításig, a legegyszerűbbtől a csúcstechnológiáig. Családra, egyénre, funkcióra szabott tökéletes lakásberendezés, legyen a hálószoba, gyermekszoba, nappali, vagy dolgozószoba. Megtervezzük,berendezzük barátságos otthonná varázsoljuk az egész lakást ahová mindig öröm lesz hazatérni.

Kézifűrészek - horonyhűzók forgalmazása

Kézifűrészek - horonyhűzók forgalmazása

Ytong és Silka szerszámok A gyors, pontos, anyagtakarékos kivitelezésért. A minőségi munkához a megfelelő alapanyagokon túl az egyes munkatípusoknak megfelelő célszerszámokra is szükség van. Speciálisan a Silka elemekhez és az Ytong építési rendszerhez kifejlesztett célszerszámokkal állunk rendelkezésére, melyek pontosabb, anyagtakarékosabb kivitelezést biztosítanak, valamint tiszta és gyors termék megmunkálást tesznek lehetővé. Ön a győri Y-Ytong Márkakereskedés és Mérnökiroda Kft. építőanyag kereskedelmi weboldalát látja. Cégünk közel két évtizedes múlttal rendelkező győri építőipari vállalkozás, mely a mérnöki tevékenységen túl, minőségi építőanyagok kereskedelmével áll az Ön rendelkezésére. 1989 augusztusa óta foglalkozunk a márka-kereskedéssel, építőanyag kereskedelemmel. A Xella Magyarország Építőanyagipari Kft., illetve elődei magas színvonalú gyártmányait, az Ytong falazóelemeket, a Silka mészhomok téglát és az ásványi hőszigetelőlapokat az Ytong Multiport, továbbá ezek kiegészítő termékeit forgalmazzuk. A korszerű márkatermékek mellett biztos szakmai tapasztalattal, megbízható Ytong és Silka garanciákkal, gyors, pontos kiszolgálással és további színvonalas szolgáltatásokkal várjuk Önt.

King Tony szerszámwebáruház

King Tony szerszámwebáruház

King Tony szerszámwebáruház - Szerszám ipari alkalmazásra: Cégünk 1993-ban alakult. Kiemelten foglalkozunk a King Tony szerszámok forgalmazásával. Az elmúlt évek lehetővé tették, hogy a magyar piacon nagyon jó árakat tudjunk biztosítani. Az oldalunkon mindent könnyen, egy helyen megtalál. Terméktanácsadással állunk vevőink rendelkezésére, hogy az Önnek megfelelő eszközt megtalálja. Rendelhet interneten, faxon, e-mail-ben. Rövid határidővel vállaljuk a kiszállítást a raktáron levő készletekből az Önök címére.

Hirdetés
Kisgépek javítása

Kisgépek javítása

Vállalkozásunk rövid határidővel az elektromos kéziszerszámok minden típusának a javítását és karbantartását vállalja. A gépek javításra történő átvétele elismervény ellenében az üzleteinkben történik. Szervizünk a beszállított gépekről három napon belül árajánlatot ad, és ennek elfogadása esetén kezdjük el a javítást, ami általában 1-14 nap. Sürgős javítás esetén kérésre soron kívül árajánlatot adunk. Nagyobb gépparkkal rendelkező vállalkozások részére egyedi megállapodás alapján vállalunk javítást és rendszeres karbantartást. Bevizsgálás és árajánlat készítés díja: 500-2.000 Ft.-ig ezen összeget csak az esetben számítjuk fel, ha nem kérik a gép javítását.

Kisipari szerszámok - néprajzi kiállítások múzeuma

Kisipari szerszámok - néprajzi kiállítások múzeuma

A múzeumba alapítástól kezdve kerültek cserépedények, lőportartók. Az önálló gyűjtemény alapítója Tömörkény István, aki 1906-ban indított tervszerű tárgygyűjtést Békés, Csanád, Csongrád és Torontál megye településein. Az I. világháborúig több mint 6000 festett bútor, cserépedény, viseleti darab, pásztoreszköz, kisipari szerszám, halászeszköz, valamint a gazdálkodás tárgyi anyaga került a múzeumba. Az 1950-es évek végéig tartó mérsékelt ütemű gyarapodás után jelentős fejlesztés Juhász Antal nevéhez fűződik. Kezdetben az átalakuló kézműves iparok eszközeit és készítményeit, majd a falusi és tanyai házberendezés és háztartás tárgyait gyűjtötte, elsősorban a szegedi nagytáj településein. A gyűjtemény ma 15 612 db tárgyat őriz. Kiemelkedő értékű tárgyegyüttesek: 19. századi festett bútorok, cserépedények (Hódmezővásárhely, Makó és Szeged műhelyeiből), kézműves műhelyek teljes eszközkészletei (bocskoros, papucsos, gombkötő, paszományos, takács, bognár, kovács, szíjgyártó, kötélverő, pék), kocsik és lószerszámok, teljes női öltözetek (Apátfalva, Tápé, Szeged). A néprajzi adattár 1201 tételnyi kéziratot, rajzot, kottát, dokumentációt őriz. A fotótárban 10 708 néprajzi témájú negatív található, melyből kiemelkedő értékű a kb. 400 db, 1908 és 1914 között üveglemezre készült felvétel. 1986 óta a videotárba 2928 percnyi népéleti felvétel került.

Kiskereskedelmi - nagykereskedelmi értékesítés

Kiskereskedelmi - nagykereskedelmi értékesítés

1987-ben jött létre cégünk. Az elmúlt 21 év alatt egy pici garázsboltból egy fél országot behálózó üzletláncá alakult. Szegeden, Szentes és Budapesten vannak üzleteink. Központunkat Szegeden találják meg. Cégünk palettáján megtalálhatóak a profi, ipari alkalmazásra készült gépek, a barkácsolásra, otthoni használatra készült gépek is. Számos gyártóval állunk kapcsolatban akiknek a termékeit forgalmazzuk, tartjuk raktáron, vagy éppen megrendelésre szállítjuk a kívánt a gépet. Néhány nagyobb gyártó a teljesség igénye nélkül: DWT, Bosch, Makita, Hitachi, Dewalt, AEG, Dolmar, Metabo, Proxxon, Perles, Skil, Virutex.

Kompresszorok javítása

Kompresszorok javítása

A Technoroll Kft. 2003-tól forgalmazza a nagy múltú svéd Atlas copco gyár csavarkompresszor -ait. Az Atlas Copco konszern 1873-ban AB Atlas néven alakult, világszínvonalú termékei közül cégünk a GA és a GX sorozatú csavarkompresszorokat, hűtveszárítókat és a Pro pneumatikus szerelőszerszámokat árusítja. Antwerpen, Belgium, 2009. március 23.: A német P&magazin által minden évben megrendezett Legjobb Termék versenyen az Atlas Copco nyerte az első díjat a Szivattyúk és Kompresszorok kategóriában. A 6000 főből álló olvasói bizottság, akik elsősorban termelésirányító és folyamatmérnökökből kerülnek ki, az Atlas Copco új, legjobb energiahatékonyságú, GA 90-160 kW-os kompresszorait választotta elsőnek. Az új GA sorozat fő jellemzője a rendkívül alacsony, akár 350 Joule/liter, fajlagos energiafelhasználás. Az Atlas Copco csavarkompresszor -ok mindig is a megbízhatóság és a teljesítmény példájaként szolgáltak a sűrítettlevegô technológia terén. Az új GX 2-11 gépekkel az Atlas Copco az ipari csavarkompresszor -ok erejét és megbízhatóságát hozza el a kis- és középvállalkozások számára. A GA kompresszorcsalád és az újratervezett csavarelem (ez utóbbi 5-6 % energiafogyasztás csökkentést eredményezett), továbbá az új FD 310-510 hűtveszárítócsalád egy globális termékbemutató keretein belül debütált.

Hirdetés
Kőműves - faipari szerszámok forgalmazása

Kőműves - faipari szerszámok forgalmazása

A Köves és Forcon Kft . 1990-ben alakult és száz százalékosan magyar tulajdonban van. Az alapítás célja az volt, hogy a térségben lévő termelő és szolgáltató, kis- és nagyvállalatokat ellássuk megmunkáló szerszámokkal, termelő eszközökkel, ipari segédanyagokkal és alapvető munkavédelmi eszközökkel, rezsianyagokkal. Kezdettől fogva arra törekedtünk, hogy a partnereink igényét minél szélesebb körben és maximális rugalmassággal elégítsük ki. Évről-évre nőtt kínálatunk, és ezzel együtt megelégedett partnereink száma, így válhattunk a Dunántúl egyik meghatározó szerszámkereskedelmi cégévé. Pillanatnyilag vevőinket 400 m2 eladótérrel, 200 m2-es nagygépes bemutatórésszel, fedett parkolóval és kb.12000 féle termékkel várjuk. Cégünk főleg az ipari felhasználók igényeit próbálja kielégíteni, de a jó minőségű barkács - szerszámok is megtalálhatóak kínálatunkban. Továbbá vállaljuk cégek részére a szerszámigény, rezsianyag szakszerű felmérését, tanácsadással. Az ipari nagygépek beszerzésénél a pályázatíráshoz, lízingeléshez egyaránt tudunk műszaki segítséget nyújtani. A termékek beszerzésén túl biztosítani tudjuk a raktározását, illetve a logisztikáját, akár időszaki bontásban is. Az áruház egy cégcsoport része, amibe beletartozik egy fémforgácsoló és egy lemezmegmunkáló üzem is, így egyedi igényekkel is fordulhatnak hozzánk.

Kötélgyártó szerszámok

Kötélgyártó szerszámok

A helyi ipartörténeti tárlat Lendvai Jenő, sellyei kötélverő mester munkásságának állít emléket. A kötélverő mesterséget - sok régi, szép mesterséggel együtt - a kihalás veszélye fenyegeti. Annak érdekében, hogy az utókor számára mégis megismerhető legyen e szakma és ne legyenek az enyészeté Lendvai bácsi köteles szerszámai (hengestang eregetőkaró, fonógép, mérleg, ágvezetők, hasplik vagy szedőfák, nifhorgok, fonóhorgok, csülkölők, fakerekű fonógép, könnyű ksir vagy szálazógép), a Baranya Megyei Múzeumok Igazgatósága és a Sellye városi Művelődési, Sportközpont és Könyvtár közös összefogással 2001-ben kiállítássá rendezte a hagyaték anyagát. Limper Jenő 1906. november 12-én született Sellyén, a Lendvai nevet a 30-as években vette fel. A kötélverő mesterséget mostohaapjától, Gertner Józseftől tanulta. A szintén sellyei születésű Kasznár Erzsébettel kötött házasságából két leánygyermekük született, így fiú utód nélkül nem tudta átörökíteni a mesterségét és a műhelyét. Lendvai Jenő hű maradt szülőfalujához, hiszen 1998. december 5-én bekövetkezett haláláig Sellyén élt és dolgozott. A sellyei temetőben helyezték örök nyugalomra. A kiállítás nemcsak Lendvai Jenő bácsinak állít emléket, hanem hitelesen mutatja be a látogatóknak egy elfeledett szakma, a kötélverés mesterségét.

Madar és Madar Kft.

Madar és Madar Kft.

Madar és Madar Kft - vas és építőanyag kereskedés. 2009-től online árurendelési lehetőséggel, kedvező szállítási tarifákkal állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Forgalmazott termékeink: betonacél,síkháló,lemez,cső,huzal,acél,s zerszám,idomacél,rúdacél Szolgáltatásai n k: betonacél hajlítás, lakatos szerkezetek készítése, méretre darabolás Folyamatos AKCIÓK, KEDVEZŐ ÁRAK!

Makita - bosch szerszámok webáruháza

Makita - bosch szerszámok webáruháza

Cégünk az Akmé Kft. Makita, Bosch, Metabo és Festool márkák egyik legnagyobb hazai értékesítője. Online áruházunk fő termékei szerszámgépek, építőipari és kerti gépek, kéziszerszámok, munkavédelmi eszközök. Vállalkozásunk kizárólag csak új készülékeket értékesít és hivatalos márkaképviseleten keresztül szerzi be termékeit, minden termékünk rendelkezik garanciával. Minőségi szerszámgépek, építőipari berendezések, kéziszerszámok garanciálisan vásárolhatók webáruházunkban és személyesen!

Makita - flex szerszám webáruház

Makita - flex szerszám webáruház

A Merkbau Kft. 1990-ben alakult hazai vállalkozás. Tevékenységünket építőipari kivitelezéssel kezdtük Németországban, majd Magyarországon. 1995-ben kezdtük meg a Makita elektromos kisgépek, valamint kőműves - burkoló - festő kéziszerszámok, utána pedig a Vormann termékek importját és hazai nagykereskedelmét. Választékunkat folyamatosan bővítve az ország egyik legnagyobb Makita kisgép és kéziszerszám forgalmazó cégévé váltunk. Belföldi beszállítóink mellett nagyrészt külföldi - német, dán, olasz, lengyel, cseh - partnerekkel dolgozunk együtt. Folyamatosan törekszünk arra, hogy a piac és vásárlóink igényeinek minél jobban megfeleljünk.

Makita - hitachi gépek

Makita - hitachi gépek

A Tecnoform Kft 1990-ben építőipari gépek kölcsönzésével kezdte el a működését. 1992-ben vásároltunk először Makita gépeket akkor még a bécsi nagykereskedelmi központjából és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében elsőként kezdtük meg a forgalmazását. 1994-ben a Hitachi-tól is elkezdtük importálni a elektromos kéziszerszámokat. Szintén az ausztriai közép-európai központból elsőként a megyében. Azóta ezeknek a márkáknak már vannak magyarországi központjai. A német nyelvtudásuknak és szakmai tapasztalatunknak köszönhetően részt tudtunk venni az gyártók bécsi központjában szervezett oktatásokon és sikerült lerakni a vizsgákat és megkaptuk az elsők között az országban a garanciális márkaszerviz jogot. A Festool márkaképviseletet 2005-ben kaptuk meg. Ez a márka a kisgépek között az abszolút csúcskategóriát képviseli és megyénként csak egy-két kereskedőnek adják meg a jogot a géptípus forgalmazására. A cég weboldalát 2002 készítettük el. A webáruházat 2006-ban indítottuk el, a kisgépes területen a régióban elsőként. Jelenleg a minél jobb, szakszerűbb kiszolgálásra törekszünk. Ennek elérésre évente több szakmai továbbképzésen, belföldi külföldi vásárokon is részt veszünk. A Technoform Kft 1990-ben alakult, azaz több mint 15 éve jelen van a Magyar piacon. Fő tevékenységi körünk a Makita és a Hitachi, Festool gépek, tartozékok forgalmazása, Építőipari gépek kölcsönzése.

Makita szerszámok webáruháza

Makita szerszámok webáruháza

Webáruházunkban megtalálja a Makita elektromos kéziszerszámok széles választékát építőipari, faipari és fémipari felhasználásra valamint a sűrített levegős gépek és kompresszorok kínálatát a legkülönbözőbb felhasználási területekhez. Kerti gépek a hobby és a professzionális felhasználáshoz elektromos és benzinmotoros kivitelben is. Az állandóan frissülő akciós kínálatunkból kedvező árakon vásárolhat, megrendelését pár munkanapon belül akár ingyenesen kiszállítjuk Önnek.

Menet-trend Kft.

Menet-trend Kft.

Egy remek rozsdamentes kötőelem- és szerszámkereskedés, ahol olcsón, nagyker áron lehet hozzájutni jó minőségű szerszámokhoz. A széles választékban megtalálhatók elektromos szerszámok és kéziszerszámok egyaránt (pl.: villáskulcsok, csillag-villás kulcsok, dugókulcsok, kombinált fogók, csípő és harapó fogók). A Budapest, IV. kerületi üzlet munkatársai több mint 19 év alatt felhalmozott tapasztalattal igyekeznek kielégíteni akár az ipari felhasználók igényeit is. Ráadásul a regisztrált törzsvásárlók még ajándékot is kapnak. Részletek és törzsvevő regisztráció az oldalon

Tuti menü