Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerszám - építőipar képes leírás - Szerszám.tlap.hu
részletek »

Szerszám - építőipar - Szerszám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerszam.tlap.hu » Szerszám - építőipar
Keresés
Találatok száma - 12 db
Anyagvizsgálat

Anyagvizsgálat

A GAMMA-CONTROLL Anyagvizsgáló és Minőségellenőrző Kft. majd 40 éves múltra tekint vissza. A 70-es években mint GYÁR ÉS GÉPSZERELO VÁLLALAT (GYGV)- on belül működő minőségellenőrző részlegből váltunk ki, és alapítottuk meg cégünket 1991 szeptemberében. Az elvégzett vizsgálatokról 24 órán belül vizsgálati dokumentációt, jegyzőkönyvet állítunk ki, magyar, német és angol fordítással, ha szükséges. Cégünk folyamatos eszköz fejlesztéssel, és személyzet továbbképzésével nyújt megbízható, minőségi és gyors munkavégzést. Az elmúlt 2-3 év időszakában teljes eszközcserére került sor, a legújabb és legmodernebb vizsgálóberendezésekkel tudunk dolgozni.

Építőipari lézerek - téglavágó szerszámok forgalmazása

Építőipari lézerek - téglavágó szerszámok forgalmazása

Cégünk 2001-ben alakult magánvállalkozás. Fő profilja építőipari gépek, eszközök, vágótárcsák forgalmazása, autóápolási termékek kereskedelme, továbbá vállaljuk vasbeton szerkezetek megmunkálását gyémánttechnológiával (info: betonvágás menüpontban). Vállalkozásunk 2004-től a németországi Dr. Schulze gyémántszerszám és vágógép kizárólagos magyarországi forgalmazója. 2006-tól pedig az amerikai Trimble cég építőipari lézer termékeinek kizárólagosságát kapta meg. A 2008-as évtől bővítettük termékpalettánkat egyéb, csak általunk forgalmazásba kerülő (Rexmach) az építőiparban használatos gépek kereskedelmével, mint pl. a döngölő, lapvibrátor, szivattyú, áramfejlesztő,stb. Törekszünk arra, hogy a gépkereskedelemben csak kiváló minőségű, minimális szervizigényű termékek hazai képviseletét lássuk el. A vevőinket profi, az adott területen sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal segítjük a megfelelő gépek kiválasztásában és azok kezelésének megtanításában. Kereskedelmi és építőipari működésünk folyamán arra törekszünk, hogy partnereinknek teljes körű szolgáltatást nyújtsunk. Ön megrendelését a Csap2001 Bt. teljesíti, kérjük, hogy szíveskedjen áttanulmányozni az alábbi tudnivalókat. A Csap2001-webáruházából vásárolni a regisztrációs oldal kitöltése után van lehetőség.

Festő - kőműves szerszámok forgalmazása

Festő - kőműves szerszámok forgalmazása

Nagy szeretettel köszöntjük Önöket honlapunkon! Reméljük, nálunk megtalálja azokat a termékeket, melyeket építkezéséhez, felújításához keres. Íme néhány szó cégünről: A Total-Épker Kft építési szakipari anyagok kereskedelmével foglalkozik. A Total-Épker Kft 1993-ban, mint családi vállalkozás alakult. Az üzlet először két fővel indult, majd az évek során a vállalkozás 23 főre és 3 üzletre bővült. Cégünk elsődleges célja az volt, hogy a XX. kerületben élő lakosság és kisvállalkozók építőanyag igényét kielégítsük. Az idők folyamán azonban cégünk forgalma fellendült és már nemcsak az Erzsébeten, hanem a környező kerületekben élőket is kiszolgálta. Jelenleg már a lakossági és kisvállalkozói réteg kiszolgálásán kívül beruházásokra is beszállítunk. Üzletünk nagyon fontosnak tartja, hogy ügyfeleit minél szélesebb körben ki tudja szolgálni, ezért vállalunk házhozszállítást és színkeverést is. Kollégáink szakmailag felkészültek és minden, az üzletben tartott termékkel kapcsolatban, illetve építéssel kapcsolatos kérdésekben készséggel állnak vevőink rendelkezésére.

hedue webáruház - építőipari szerszámok Profiknak!

hedue webáruház - építőipari szerszámok Profiknak!

A hedue webáruházban Leica Disto lézeres távolságmérő, Leica Rugby forgólézer és szintezőlézer, valamint Leica Sprinter digitális szintező található. A saját márkás hedue termékek közül távolságmérő, rotációs és forgólézer, kerekes távolságmérő és optikai szintezőműszer is széles választékban kapható. Kézi szerszámaink közül a körző, vonalzó, derékszög és megannyi sablon és mérőeszköz közül választhat. Digitális kézi szerszámok közül a digitális tolómérő és vastagságmérő mellett digitális szögmérő, vízmérték és számláló is kapható. Ha Ön magas minőségű terméket keres alacsony áron, akkor a hede webáruház az Ön helye!

Kézifűrészek - horonyhűzók forgalmazása

Kézifűrészek - horonyhűzók forgalmazása

Ytong és Silka szerszámok A gyors, pontos, anyagtakarékos kivitelezésért. A minőségi munkához a megfelelő alapanyagokon túl az egyes munkatípusoknak megfelelő célszerszámokra is szükség van. Speciálisan a Silka elemekhez és az Ytong építési rendszerhez kifejlesztett célszerszámokkal állunk rendelkezésére, melyek pontosabb, anyagtakarékosabb kivitelezést biztosítanak, valamint tiszta és gyors termék megmunkálást tesznek lehetővé. Ön a győri Y-Ytong Márkakereskedés és Mérnökiroda Kft. építőanyag kereskedelmi weboldalát látja. Cégünk közel két évtizedes múlttal rendelkező győri építőipari vállalkozás, mely a mérnöki tevékenységen túl, minőségi építőanyagok kereskedelmével áll az Ön rendelkezésére. 1989 augusztusa óta foglalkozunk a márka-kereskedéssel, építőanyag kereskedelemmel. A Xella Magyarország Építőanyagipari Kft., illetve elődei magas színvonalú gyártmányait, az Ytong falazóelemeket, a Silka mészhomok téglát és az ásványi hőszigetelőlapokat az Ytong Multiport, továbbá ezek kiegészítő termékeit forgalmazzuk. A korszerű márkatermékek mellett biztos szakmai tapasztalattal, megbízható Ytong és Silka garanciákkal, gyors, pontos kiszolgálással és további színvonalas szolgáltatásokkal várjuk Önt.

Kőműves - faipari szerszámok forgalmazása

Kőműves - faipari szerszámok forgalmazása

A Köves és Forcon Kft . 1990-ben alakult és száz százalékosan magyar tulajdonban van. Az alapítás célja az volt, hogy a térségben lévő termelő és szolgáltató, kis- és nagyvállalatokat ellássuk megmunkáló szerszámokkal, termelő eszközökkel, ipari segédanyagokkal és alapvető munkavédelmi eszközökkel, rezsianyagokkal. Kezdettől fogva arra törekedtünk, hogy a partnereink igényét minél szélesebb körben és maximális rugalmassággal elégítsük ki. Évről-évre nőtt kínálatunk, és ezzel együtt megelégedett partnereink száma, így válhattunk a Dunántúl egyik meghatározó szerszámkereskedelmi cégévé. Pillanatnyilag vevőinket 400 m2 eladótérrel, 200 m2-es nagygépes bemutatórésszel, fedett parkolóval és kb.12000 féle termékkel várjuk. Cégünk főleg az ipari felhasználók igényeit próbálja kielégíteni, de a jó minőségű barkács - szerszámok is megtalálhatóak kínálatunkban. Továbbá vállaljuk cégek részére a szerszámigény, rezsianyag szakszerű felmérését, tanácsadással. Az ipari nagygépek beszerzésénél a pályázatíráshoz, lízingeléshez egyaránt tudunk műszaki segítséget nyújtani. A termékek beszerzésén túl biztosítani tudjuk a raktározását, illetve a logisztikáját, akár időszaki bontásban is. Az áruház egy cégcsoport része, amibe beletartozik egy fémforgácsoló és egy lemezmegmunkáló üzem is, így egyedi igényekkel is fordulhatnak hozzánk.

Madar és Madar Kft.

Madar és Madar Kft.

Madar és Madar Kft - vas és építőanyag kereskedés. 2009-től online árurendelési lehetőséggel, kedvező szállítási tarifákkal állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Forgalmazott termékeink: betonacél,síkháló,lemez,cső,huzal,acél,s zerszám,idomacél,rúdacél Szolgáltatásai n k: betonacél hajlítás, lakatos szerkezetek készítése, méretre darabolás Folyamatos AKCIÓK, KEDVEZŐ ÁRAK!

Profi kisgép - Kisgép  és szerszámgép online áruház

Profi kisgép - Kisgép és szerszámgép online áruház

Kertigép termékek és kiegészítőik széles választéka a Profi kisgép webáruházban. A kertigép ajánlatok mellett minőségi szerszámgép és kisgép műszaki termékeket is forgalmazunk, melyek tartós anyagokból, magas színvonalon lettek elkészítve, hogy az Ön munkáját a lehető legjobban segíthessék. A kertigép webáruház termékeink, illetve a kisgép és szerszámgép ajánlataink megtekintéséhez írja be böngészőjébe weboldalunkat. Látogasson el internetes áruházunk oldalára a kedvező áron kapható ajánlatainkért.

RKshop

RKshop

Rendeljen burkolatot, szanitert, csaptelepet, szerszámokat egy tapasztalt, nagy múltú kereskedőtől, most már online is. Mi különböztet meg minket? Országos hálózatunk Minőségi sajátmárkás programunk Széles termék szortiment Termékeink megbízható minősége Szaktanácsadás Hosszú távú partneri kapcsolat Megbízhatóság Optimális ár-érték arány Webshopon rendelni jó! Mert? Kényelmes Nem kell hosszú órákon át gyalogolnod, tömegközlekedést használnod vagy dugókban állnod a kocsiddal. Csak ülsz kényelmesen a számítógéped előtt vagy a laptopoddal az öledben, mozgatod az egeret, pötyögsz a billentyűn és könnyen rátalálsz bármire, amire szükséged van, valamelyik webáruház virtuális polcain. Gyors A fentiek nem csupán a kényelmet szolgálják, hanem nagyon sok időt is nyerhetsz, hiszen utazgatás, áruházakban, boltokban keresgélés helyett villámgyorsan és egyszerűen rátalálsz a keresett árucikkre valamelyik webshop készletében. Olcsó Könnyedén összehasonlíthatod különböző webshopok kínálatát, így kiválaszthatod a számodra legkedvezőbb ajánlatot. Nem mindig a legolcsóbb ajánlat a legjobb, hiszen valamivel magasabb áron elképzelhető, hogy olyan plusz szolgáltatást vehetsz igénybe amit máshol nem.

Hirdetés
Szalagfűrészlapok - csavarhúzók forgalmazása

Szalagfűrészlapok - csavarhúzók forgalmazása

A Sandviken Tools Kft. a 2008-ban történt megalakulásával a Bahco Magyarország Kft. tradícióira építve, annak Bi-metal szalagfűrészlap végtelenítő üzemét, valamint Bahco szerszámok kereskedelmét és szalagfűrészlap értékesítését átvéve, megkezdte tevékenységét a Magyar, valamint a környező országok piacán. Ezáltal továbbra is elérhetővé teszi felhasználói részére a Bahco, Irimo kiváló minőségű szerszámok, sokoldalú szortimentjét. Szerszámaikat és Bahco Sandflex Bi-metal szalagfűrészlapjainkat, olyan széles körben használják, mint például építő- jármű- és gépészeti ipar, fémmegmunkálók, kertészet és gyümölcstermesztés, raklapgyártás, valamint fejlett elektronikai, híradástechnikai termelés és szolgáltatás. Más szóval az építéstől, gyártástól, szolgáltatástól és fémdarabolástól és a fűrészeléstől kezdve fák és bokrok metszéséig a termékek mindenhol megtalálhatók. Kiemelt termékeink: Bi-metal szalagfűrészlap, Carbid szalagfűrészlapok, kézifűrészlap, körfűrészlap, Bi-metal körkivágó-lyukfűrész, rókafarkfűrész, rotor maró, csapágylehúzók, oldalcsípő és kombinált fogók, csavarhúzók, ESD szerszámok, dugókulcsok és készletek, levegős szerszámgépek, elektromos szerszámgépek, kéziszerszámok.

Szerszámok forgalmazása - számítógépes színkeverés

Szerszámok forgalmazása - számítógépes színkeverés

Cégünket 1992-ben, családi vállalkozás keretében alapítottuk. Mára egy 300 m2-es európai színvonalú tágas, klimatizált festékbolt várja Balatonfüreden a város központjában, tágas, klimatizált festékbolt várja nem csak a szakembereket, de a lakásukat építő-szépítő érdeklődőket saját parkolóval és óriási árukészlettel. Veszprém megye egyik legjelentősebb festék forgalmazójaként közvetlen kapcsolatban vagyunk a magyarországi piacon jelenlévő festékgyártókkal. A színkeverést az egyedi színeket-árnyalatokat kedvelőknek ajánljuk. Színskáláinkról több mint 80000 színárnyalatot tudunk kikeverni három színkeverőgéppel. Üzletünkben a Schuller által forgalmazott festő és kőműves szerszámok széles skáláját kínáljuk vásárlóinknak. A piaci igényekhez igazodva termékkínálatunkban bő választékban szerepelnek a háztartási tisztítószerek is. A lakásdekoráció tekintetében is próbálunk megfelelni az egyre növekvő igényeknek. Fal és csempematricák, bordűrök, rozetták, díszlécek különböző módon történő bemutatásával igyekszünk ötleteket adni otthonuk hangulatosabbá tételéhez. Foglalkozunk komplett hőszigetelő rendszerek értékesítésével, melyek közül a német Düfa, valamint a magyar Polifarbe termékeit raktárkészletről, az egyéb rendszereket pedig rendelés alapján kínáljuk. A festőszerszámok nemzetközi piacán számos gyártó verseng, melyek közül a német és a magyar piac vezetője a Schuller cég.

Szivattyúk - áramfejlesztők forgalmazása

Szivattyúk - áramfejlesztők forgalmazása

1994-ben alakultunk 2 fővel és 1 alkalmazottal. Jelenleg a Kft-nek 5 tagja és 14 alkalmazottja van. Az eredeti kis 25 m2-es csavarboltból a Mátyás király úton 200 m2-en működő Csavar - Szerszám Szaküzletté fejlődtünk. Mátyás király úti üzletünket 2008. tavaszán teljesen felújítottuk. Ezzel az eladótéren kívül a raktározási lehetőségeink is jelentősen javultak. 2003. Február 1-jétől a Varasd utca 2-ben építőipari gépkölcsönzés és szerviz tevékenységgel bővültünk. 2004. Október 1-jén megnyitottuk a Varasd utca 2. szám alatt 500 m2 alapterületű szerszámáruházunkat. Ezzel megvalósult régi álmunk egy korszerű kényelmes kiszolgálást biztosító szakáruház létrehozása. Jelenleg több mint 2000 törzsvásárlónk van. Célunk a mindhárom egységünkben a magas szakmai színvonalon történő, elsősorban professzionális szerszámkereskedelem, valamint a csatlakozó szolgáltatások - gépkölcsönzés, szerviz - működtetése. Elektromos kézi szerszámok, kompresszorok, hegesztéstechnikai-eszközök, kötőelemek, vasalatok, kézi szerszámok, áramfejlesztők, építőipari szerszámok, gépek forgalmazása.

Tuti menü