Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerszám - forgalmazók képes leírás - Szerszám.tlap.hu
részletek »

Szerszám - forgalmazók - Szerszám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerszam.tlap.hu » Szerszám - forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 24 db
 Güde asztali körfűrészek

Güde asztali körfűrészek

Cégünk magas minőségű GÜDE típusú nagy teljesítményű gépi eszközök hivatalos márkaképviselete és eladás szervizre szakosodott webáruháza. Rengetek fajta termék (barkács, hegesztő technika, takarító gépek, kerttechnika, építőipari gépek stb.) megtalálható kínálatukban, kedvező árakon. Mindegyik termékünkhöz rengetek, kedvezményes áron juthat kiegészítő termékekhez is. Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek, így bár,milyen kérdésére szívesen válaszolnak. Vásárlóinknak ingyenes kiszállítással kedveskedünk.

Albaszerszám Webáruház

Albaszerszám Webáruház

Az Albaszerszám Webáruház Extol, Fortum, Heron és Kito márkák forgalmazásával foglalkozik. Minőségi, profi kéziszerszámok és gépek széles választékával rendelkezünk. Megrendelés esetén - raktárkészleten levő termék esetén - akár másnapra kiszállítjuk otthonába a terméket. Szakmailag magasan képzett kollégáink állnak a rendelkezésére, így bármilyen jellegű kérdésére készséggel állunk rendelkezésesre.

Burkoló és kőműves szerszámok

Burkoló és kőműves szerszámok

A Mozaik Áruház Kft. a Kubala szerszámgyártó magyarországi képviselője. Kubala burkoló és kőműves szerszámok teljes választékával várjuk vásárlóinkat személyesen Keszthelyen -Gyenesdiáson vagy online webáruházunkban. Simítók, spatulyák, kőműves kanalak, vakolat kaparók és kések, keverők, tartályok, tartály szettek, speciális festő szerszámok, slagvízmértékek, csempézéshez és padlólap lerakáshoz szerszámok. Magyarországon mintegy 350 féle, Kubala által gyártott szerszámot raktározunk és forgalmazunk. Jelenleg 58 viszonteladó választotta szolgáltatásunkat. A felhasználók száma több, mint 2000 fő kivitelező.

Duna-Holz

Duna-Holz

Cégünk, a Duna-Holz kft. a professzionális és minőségi csiszolástechnikai eszközök forgalmazója! Budapesti üzletünkben számos csiszológép, csiszolótárcsa és csiszolóanyag közül válogathat és vásárolhat, kedvező áron! Internetes oldalunkon megtalálhatja összes termékünket, és a rájuk vonatkozó minden szükséges leírást annak érdekében, hogy megtalálja az Önnek megfelelő csiszolástechnikai eszközt! Tekintse meg weboldalunkat bővebb információért, elérhetőségeinkért, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Eladó szivattyú

Eladó szivattyú

Cégünk Budapesten található bemutatótermében számos fajtájú, márkájú és minőségű szivattyú közül válogathat és vásárolhat. Többek között hagyományos, benzines, mélykút és sok más fajtájú termék található kínálatunkban, kedvező árakon. Ha nálunk nem találja, segítünk beszerezni! Ipari és háztartási felhasználású szivattyúink minden igényt kielégítenek, profi munkatársaink pedig segítenek megtalálni az Ön feladataihoz leginkább illő terméket! Csak látogasson meg, vagy hívjon fel minket, és máris megtudhatja, mely szivattyúk passzolnak az Ön igényeihez. Látogassa meg internetes oldalunkat a részletes információkért, valamint elérhetőségeinkért is!

Faipari szerszámok forgalmazása

Faipari szerszámok forgalmazása

A 2010-es évben a Fa Elefánt Kft. által fogalmazott, Európa legnevesebb szerszámgyártó cégei által előállított Woodmaster szerszámok a legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően egy teljesen új formát öltöttek. A mesterien kidolgozott, marófejek még nagyobb precizitással dolgoznak, és tükörsima felületet biztosítanak. A marófejek egy speciális anyagból, mérnöki tervezés alapján készültek, könnyebbek, tökéletesen kiegyensúlyozottak lettek, így a marógépet a legkisebb mértékben terhelik. A több száz profil közül léteznek váltólapkás vagy más néven cserelapkás és forrasztott lapkás szerszámok is, továbbá gyorsacél HSS illetve vídiás kivitelűek is, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A Fa Elefánt Kft. által készített kutatások szerint az asztalosok éppúgy kedvelik a váltólapkás, mint a forrasztott lapkás szerszámokat, de legtöbben mégis a cserelapkás szerszám mellett döntenek. Ezt elsősorban az indokolja, hogy a cserelapkás szerszámok sokoldalúbbak, mivel egy marófejbe többféle minta is befogható, ezáltal többféle művelet elvégezhető. Ha az él kicsorbul, az egy pillanat alatt egy új, éles késre cserélhető, és a munka azonnal folytatható. A kicsorbult kések többször is élezhetőek, így hosszú élettartalmúak. A Fa Elefánt Kft. kínálataiban szerepelnek még nútmarók, falc marók, bigéző vagy más néven szélességtoldók, hossztoldók, belsőajtó gyártó és ablakgyártó készletek.

Fémipari szerszámok forgalmazása

Fémipari szerszámok forgalmazása

Cégünk Rabex Kft. 1991-ben kezdte meg tevékenységét betéti társaság formájában. Társaságunk, Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben, elsősorban a fémipari megmunkálásban élenjáró cégek részére professzionális munkaeszközök széles palettáját kínálja. Célunk, hogy partnereink hosszú távon, nagyon jól használható termékekkel lássuk el. Ennek szellemében úgy választottuk ki beszállítóinkat, hogy már tudtuk, magas minőségű gépeikkel, csiszolóanyagaival, munkavédelmi termékeivel már több éve bizonyítottak a szerszám piacon, kivívták a szakemberek bizalmát. Az ő gyártói tapasztalataik, és felhasználásbarát szakmai tudásuk átadása a fúrástól a menetelésig, a csiszolástól a polírozásig felkészített bennünket arra, hogy partnereinknél hatékonyabb, gyorsabb fémmegmunkálást segítsünk elő.

Fúrószerszám - hegesztéstechnikai szerszámok

Fúrószerszám - hegesztéstechnikai szerszámok

A társaság megalakulása óta - 1986-tól, mint egyéni cég - kiskereskedelmi keretek között értékesít csavarokat, szegeket és más kötőelemeket. A családi vállalkozás 1991-től bővítette profilját a következő főbb termékcsoportokkal: biztonsági zárak és vasalatok, kapugörgők, rögzítéstechnikai cikkek, bútorfogantyúk és -vasalatok, ipari célú szerszámok és anyagok, kéziszerszámok, elektromos kisgépek, vágókorongok és csiszolóanyagok stb. Ma már 81 árufőcsoportba foglaljuk össze a kb. 33.000 cikket, és ezzel a kínálattal folytatunk szolgáltatás-típusú kiskereskedelmet. Pesterzsébeten bővítettük az alapterületet és az eladói létszámot, így egyre szélesebb vevőkörünk él a szakszerű, közvetlen kiszolgálói és rendelés-felvételi rendszerünk előnyeivel. Újpesti szaküzletünket 2008. márciusában nyitottuk, ahol a teljes termék- és szolgáltatáskínálat az érdeklődők rendelkezésére áll. Forgalmazott termékeink választéka - az elmúlt évek tapasztalatai alapján - adja a garanciát a jó, használható minőségű áruk kínálatához. Kereskedelmi tevékenységünk fő iránya a kis- és középvállalatok, néhány országos vállalat és természetesen a helyi lakosság keresletének maradéktalan kielégítése. Alkalmazottaink szakismerete és gyakorlata, valamint árukészletünk (egy logisztikai rendszerben), illetve annak választéka, közvetlen beszállítói kapcsolataink nagyban elősegítik az egyre szélesedő vevőkörünket.

Gemenc Kompresszor Kft.

Gemenc Kompresszor Kft.

Cégünk, a Gemenc Kompresszor Kft. 1994 óta szolgálja ki ügyfelei igényeit légtechnikai berendezések, légkompresszorok, pumpák, hidraulikai berendezések forgalmazásával. Vállalkozásunk a Chinook és Shamal márka termékeit forgalmazza megfizethető árakon. Gyors kiszolgálással rendelkezünk, közvetlenül a raktárkészletünkről szolgáljuk kis vásárlóinkat. Emellett mosó- és hidraulikai tömlők méretre gyártásával is foglalkozunk. Minden általunk árult és gyártott termékre teljes körű garanciát vállalunk, így nem kell aggódnia esetleges meghibásodás esetén sem. Látogassa meg internetes oldalunkat a részletekért és elérhetőségeinkért, valamint termékeinkért!

Hirdetés
Hidraulikus munkahengerek - ipari dugókulcsok forgalmazása

Hidraulikus munkahengerek - ipari dugókulcsok forgalmazása

Cégünk 2009-ben alakult meg. Igazodva az ügyfeleink elvárásaihoz - a minőséget szem előtt tartva - termékpalettánkat kibővítettük, az árakat a piac helyzetéhez igazítva. Forgalmazunk ipari hidraulikus termékeket, ipari dugókulcsokat, indukciós melegítőket, munkahengereket, műhely felszereléseket, továbbá műhelypréseket, partnereink által gyártott, vagy igény szerint egyedi gyártás alapján. A tervezésében munkavédelmi és biztonságtechnikai segítségünkre is számíthat. Kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy az Önök igényeinek megfelelő komplett, teljes körű szolgáltatást tudjunk nyújtani. Igény szerint helyszíni üzembehelyezést, oktatást, állapotfelmérést, rendszeres vagy időszakos karbantartást végzünk. Személyes szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére, műszaki felméréssel a helyszínen. Valamennyi termékünk esetében biztosítjuk a szervizelést műhelyünkben vagy helyszínen. A gyártó technológiai előírásai szerint végrehajtott rendszeres karbantartás jelent garanciát a hidraulikus termékekre, hosszan tartó meghibásodás-mentes működésére, értéktartására, valamint a maximális biztonságra.

Ipari mérlegek - mérőrendszerek

Ipari mérlegek - mérőrendszerek

Penta Gruppo Kkt. Magyarországon és a környező, közép európai országokban képviseli az iparnak és a mezőgazdaságnak mérőrendszereket gyártó Olasz céget a PTM s.r.l.-t. Továbbá cégünk nagy múltú Olaszországi mérleggyártó vállalatok termékeit kínálja, úgy mint Dini Argeo s.r.l., Helmac s.r.l., Scale House, Cibe s.r.l. A mezőgazdaság és az ipar minden területére kínálunk mérlegeket. A PTM mérőrendszerek számos típusú (olasz és más országbeli) takarmánykeverő és kiosztó kocsikra vannak felszerelve (Seco, Luclar, Zago, Supertino, Italmix, Mutti, Omas, stb.) Cégünk a hívástól számított 24 órán belül képes a takarmánykeverő kocsik mérlegéhez cseralkatrészt és más szolgáltatásokat biztosítani. A takarmánykeverő kocsikon túl a PTM cég még számos más területre gyárt mérőrendszereket felölelve az ipar és a mezőgazdaság igényeit. Néhány példa az alkalmazási lehetőségek közül: silók programozott mérése, mérlegrendszerek etető berendezésekhez, tartályokhoz, tejhűtő berendezésekhez, keverőrendszerekhez, lapmérlegekhez stb. A fentebbieken kívül kínálunk hídmérlegeket, labor, darabszámláló, árszorzó mérlegeket, hitelesített súlyokat súlysorozatokat, mérlegeket robbanás veszélyes környezetbe. A PTM s.r.l. a mezőgazdaságban, iparban s sok más területen egyaránt használt mozgásban lévő mérőrendszerek terén szerzett több éves tapasztalatainak köszönhetően ma már valós és konkrét válaszokat.

Ipari szerszámgépek kis és nagykereskedelme

Ipari szerszámgépek kis és nagykereskedelme

Cégünk 1995. ben alakult. Fő tevékenységi körünk az iparban használatos elektromos és levegős szerszámok, építőipari gépek, vakológépek, faipari kisgépek, ezekhez használatos tartozékok, kompresszorok, nagynyomású mosók, generátorok, hegesztőgépek, kéziszerszámok és rögzítés technikai anyagok kis- és nagykereskedelme. Az általunk forgalmazott állandóan készleten lévő elektromos szerszámmárkák: Bosch, Dewalt, Metabo, Flex, Hitachi, mellett, Skil, Rothenberger, Novus, Makita, Aeg, valamint Leica szintezők, mérőműszerek. A kerti gépekből Solo, Honda, Hitachi, Partner, Castelgarden, Dolmar, gépeket rövid határidőre, kedvező áron szállítjuk. Forgalmazzuk továbbá a Norton Clliper, Tomecanic és Bénetiere kéziszerszámokat, gépeket, csempevágókat, gyémánttárcsákat, melyeket az építőiparban kő, márvány, gránit, cserép, beton, burkolóanyagok megmunkálására használnak burkolók, kőművesek, ácsok. A Tomecanic szerszámok és gépek kizárólagos beszállítói vagyunk a Platform áruházláncnak. Fischer dübel rögzítés technikai anyagokat, és Fischer kötéstechnikát forgalmazunk. 2005 január 01- től Pft hivatalos képviseleteként, vakológépek értékesítésével, garanciális javításával és vakológép alkatrészek értékesítésével foglalkozunk az északkeleti régióban.

Kézi szerszámok gyártása

Kézi szerszámok gyártása

Alapanyag kereskedelem, szerszámok és egyedi bútorgyártás mind lakossági, mind vállalati megrendelők részére, tervezéstől a megvalósításig, a legegyszerűbbtől a csúcstechnológiáig. Családra, egyénre, funkcióra szabott tökéletes lakásberendezés, legyen a hálószoba, gyermekszoba, nappali, vagy dolgozószoba. Megtervezzük,berendezzük barátságos otthonná varázsoljuk az egész lakást ahová mindig öröm lesz hazatérni.

King Tony szerszámwebáruház

King Tony szerszámwebáruház

King Tony szerszámwebáruház - Szerszám ipari alkalmazásra: Cégünk 1993-ban alakult. Kiemelten foglalkozunk a King Tony szerszámok forgalmazásával. Az elmúlt évek lehetővé tették, hogy a magyar piacon nagyon jó árakat tudjunk biztosítani. Az oldalunkon mindent könnyen, egy helyen megtalál. Terméktanácsadással állunk vevőink rendelkezésére, hogy az Önnek megfelelő eszközt megtalálja. Rendelhet interneten, faxon, e-mail-ben. Rövid határidővel vállaljuk a kiszállítást a raktáron levő készletekből az Önök címére.

Kiskereskedelmi - nagykereskedelmi értékesítés

Kiskereskedelmi - nagykereskedelmi értékesítés

1987-ben jött létre cégünk. Az elmúlt 21 év alatt egy pici garázsboltból egy fél országot behálózó üzletláncá alakult. Szegeden, Szentes és Budapesten vannak üzleteink. Központunkat Szegeden találják meg. Cégünk palettáján megtalálhatóak a profi, ipari alkalmazásra készült gépek, a barkácsolásra, otthoni használatra készült gépek is. Számos gyártóval állunk kapcsolatban akiknek a termékeit forgalmazzuk, tartjuk raktáron, vagy éppen megrendelésre szállítjuk a kívánt a gépet. Néhány nagyobb gyártó a teljesség igénye nélkül: DWT, Bosch, Makita, Hitachi, Dewalt, AEG, Dolmar, Metabo, Proxxon, Perles, Skil, Virutex.

Menet-trend Kft.

Menet-trend Kft.

Egy remek rozsdamentes kötőelem- és szerszámkereskedés, ahol olcsón, nagyker áron lehet hozzájutni jó minőségű szerszámokhoz. A széles választékban megtalálhatók elektromos szerszámok és kéziszerszámok egyaránt (pl.: villáskulcsok, csillag-villás kulcsok, dugókulcsok, kombinált fogók, csípő és harapó fogók). A Budapest, IV. kerületi üzlet munkatársai több mint 19 év alatt felhalmozott tapasztalattal igyekeznek kielégíteni akár az ipari felhasználók igényeit is. Ráadásul a regisztrált törzsvásárlók még ajándékot is kapnak. Részletek és törzsvevő regisztráció az oldalon

Mérőeszköz - géptartozék

Mérőeszköz - géptartozék

A Sidex Trade 1996-ban kezdte meg működését a svájci Tool Ag fémipari gépeinek magyarországi kizárólagos forgalmazásával. Később a termékpaletta folyamatosan bővült, szerszámgépek, megmunkálógépek és nagy pontosságú minőségellenörző mérőgépek kerültek be a kínálatba. Ilyenek például az osztrák Franz Moser cég fémipari forgácsoló gépei, az amerikai Kwik-Way szelepfészek marói és a francia T.C.E.M. erőművi karbantartó berendezései. A Faro amerikai cég termékeit 2003 óta forgalmazza cégünk a magyar piacon. Az anyacég 1981 óta foglalkozik hordozható karos mérőgépek tervezésével és gyártásával. Részvényeit az amerikai technológiai tőzsdén, a Nasdaq-on is jegyzik. Az eltelt 25 év alatt ebben az ipari szegmensben piacvezető pozíciót ért el, világszerte több mint 13.000 mérőrendszert helyeztek üzembe. A Faro megrendelői között számos jelentős ipari multinacionális cég található meg. A teljesség igénye nélkül: General Motors, Boeing, General Electric, Hewlett-Packard. A Sidex Trade Kft. a Faro cég képviseletében sikeresen vezette be a hordozható karos 3 dimenziós koordináta mérőgépeket a magyar piacra, olyan cégeknek szállítva Magyarországon mint az Audi, a Caterpillar és az Alstom. Felkészült munkatársaink és szakembergárdánk mindig az ügyfelek igényeit tartják szem előtt és a lehető leghatékonyabb kiszolgálásukra törekednek.

Tuti menü