Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerszám - gyártók képes leírás - Szerszám.tlap.hu
részletek »

Szerszám - gyártók - Szerszám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerszam.tlap.hu » Szerszám - gyártók
Keresés
Találatok száma - 16 db
Alkatrészek - készülékek

Alkatrészek - készülékek

Szerszám, készülék és alkatrészgyártás területén több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Kiss Attila és Tóth Tibor 2005-ben megalapította a K& Hardmetal Kft-t. Székhelye és egyben telephelye is Debrecenben, az újonnan épült Határ úti Ipari Parkban van. 2000-ben felszámolásra került Magyarország egyetlen keményfém gyártó üzeme is. 2002 után hazánkban egyre több ipari jellegű multinacionális cég beruházott (Alcoa, Audi, Caroflex, Epcos, GE, FAG, Opel, Sanyo, Suzuki, stb.). Ezekben az üzemekben jellemzően tömeggyártás folyik, amit gazdaságosan csak keményfém szerszámok alkalmazásával lehet elérni. A beruházók szerszámigényeiket vagy az anya vállalatuktól, vagy a külföldi keményfém gyártók magyarországi képviseletein keresztül tudják biztosítani. Tapasztalataink szerint ez az út mindig túl költséges és hosszadalmas. Az alapítást megelőző években több keményfém gyártó cég képviseletét is elláttuk. Ez idő alatt szakmai ismereteink és személyes kapcsolataink megbízható szintre emelkedtek. Reményteljessé vált az a gondolatot, hogy az egyre növekvő kereslet miatt ismét érdemes foglalkozni a keményfém szerszámok gyártásával. A tradicionális szerszám-, és alkatrész gyártás területén is jelentős technológiai fejlesztést és kapacitás bővítést hajtottunk végre. Terveinket korszerű gépek beszerzésével egy európai színvonalú gyártócsarnokban megvalósítottuk.

Cipőipari szabászkések - jelölő sablonok gyártása

Cipőipari szabászkések - jelölő sablonok gyártása

A Deszán Kft. 2000.-ben alakult, jelenleg mintegy 50 főt foglalkoztató családi vállalkozás, amelynek fő profilja szabászkések számítógéppel támogatott tervezése és gyártása különböző iparágak számára, valamint kiegészítő szerszámok gyártása cipőipar számára. A Deszán Kft. saját telephellyel rendelkezik Martfűn, amely 2500 m2 összterülettel rendelkezik. Jelenleg 1400 m2 alapterületen folyik a termelés. A Deszán Kft. éves szinten közel 100 000 különböző szabászkést gyárt le, rövid határidőre, magas minőségi szinten. Cégünk fő célkitűzése termékeink, termelési kultúránk, versenyképességünk, termékminőségünk folyamatos fejlesztése, a változó vevői igények magas szintű teljesítése, megrendelőink megelégedettségének kivívása. Minden munkatársunk felelősséget vállal saját munkájáért, hogy vevőink teljes megelégedettséggel alkalmazzák, használják termékeinket, vegyék igénybe szolgáltatásainkat, hogy ez által biztosíthassuk társaságunk jövőjét, dolgozóink megélhetését és gyarapodását. Tevékenységeink hatékonyságának, termékeink minőségének javítása érdekében a műszaki fejlődés követésére, infrastrukturális hátterünk bővítésére és költségeink csökkentésére törekszünk. Ha kiváló minőségű szerszám kell a termékéhez: rövid határidő alatt, magas minőségi szinten elkészítjük azt. Az Ön magas szintű minőségi követelményeit kielégítő cipőipari szabászkése kiváló minőségű alapanyagokból készül.

Egyedi szerszámok - mérőeszközök gyártása

Egyedi szerszámok - mérőeszközök gyártása

Társaságunkat 1995. december 1-én hoztuk létre a jelenlegi szervezeti formájában. Cégünk megalakulásakor egy fővel indult és elsősorban kereskedelemmel foglalkozott. A piacon felmerülő egyedi szerszámok iránti igények indokolttá tették, hogy a termelésben is részt vegyünk. 2000 év mérföldkő volt cégünk életében. Jelentősen növeltük a gyártó kapacitásunkat, illetve növeltük a termelői létszámot. Célunk a további fejlődés, világszínvonalú szerszámipari termékek előállítása. A Losonczi Kft. irányítási rendszere dokumentálja a vállalati struktúrát és folyamatokat, beleértve az összes minőség- és környezet releváns tevékenységet a projektek lefolyásán keresztül egészen a termék vevőnek történő kiszállításáig. Az integrált irányítási rendszerrel kapcsolatos folyamatainkat dokumentáltuk, a rendszert bevezettük és fenntartjuk valamint a kidolgoztuk a folyamatos fejlesztésre vonatkozó eljárásainkat a nemzetközi szabványok követelményeinek megfelelően. A vevői igények konkrét megfogalmazása az alapja az általunk végzett munkavégzésnek tervezéstől egészen a gyártási folyamatig, ezért az a vevői követelmények rögzítésére komoly hangsúlyt fektetünk. A környezetért való felelősség bizonyítására, társaságunk teljesítményének folyamatos továbbfejlesztése érdekében meghatározott módszer alapján felmértük és értékeltük tevékenysége tevékenységünk környezeti hatásait.

Faipari szerszámok gyártása

Faipari szerszámok gyártása

Tamás Árpád egyéni vállalkozó vagyok. Műhelyünkben 1982-óta gyártunk faipari gépi-szerszámokat magyarországi és Európa Unión belüli megrendelőink megelégedésére. Mottónk változatlanul: Kedvező ár, gyorsaság , minőség, garancia! - Kedvező ár: szerszámaink árát akcióinkkal is tovább csökkentjük. - Gyorsaság: a szerszámok vállalási határideje 10 munkanap, ablakgyártó garnitúrák esetén 15 munkanap. Természetesen, ha ennél sürgősebben van partnereinknek szüksége szerszámra, akkor az is megoldható. - Minőség: a szerszámokat puha és keményfához szerszámacélból készítjük. A szerszámacél tulajdonsága, hogy él tartó, sokszor élezhető. Ezeket a szerszámokat nem kell nagy fordulaton pörgetni, ezért biztonságosak. - Garancia: szerszámainkra rendeltetés szerinti használat esetén garanciát vállalunk. Szerszámaink folyamatos fejlesztésével elértük, hogy a külföldi, neves szerszámgyártókkal is fel tudjuk venni a versenyt. - Szerszám gyártás: A szerszám megrendelést személyes megbeszélés alapján faxon illetve e-mail-en fogadjuk. - Szerszám élezés: Faipari szerszám, maró, körfűrészlap, fúró, felsőmaró, gyalugépkés rövid határidőre történő élezését vállaljuk. - Szakmai tanácsadás: A szerszámok optimális használatához bátran forduljanak hozzánk kérdéseikkel, hiszen nem mindegy, hogy milyen fával dolgoznak. Kézi, vagy gépi előtolást használnak.

FERMAT Gépek Kft.

FERMAT Gépek Kft.

Megmunkálógép gyártásban nyújt professzionális és minőségi szolgáltatásokat a Fermat cégcsoport! Több évtizedes tapasztalattal állunk megrendelőink és viszonteladóink szolgálatára! Vállalkozásunk fúró-marógépek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik Európa és világszerte! Látogasson el a honlapunkra, tudjon meg többet szolgáltatásainkról és termékeinkről, árainkról! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen meg minket a honlapon megadott elérhetőségeken! Kérjen árajánlatot még ma szakképzett kollégáinkról, akik szívesen segítenek megvalósítani elképzeléseit és igényeit, ha fúró-marógépről, megmunkáló alakítógépről van szó! Forduljon hozzánk bizalommal!

Fk-Technika

Fk-Technika

Cégünk, az érdi F-K Technika Kft. 1996 óta foglalkozik a különféle anyagok megmunkálásához szükséges csiszolóanyagok, csiszolószalagok forgalmazásával. Sokéves tapasztalatunk során kifejlesztettük a legmegbízhatóbb, prémium kategóriás termékeket, így csak ilyenek találhatók meg cégünk kínálatában. Kedvező árakon és széles választékban válogathat csiszolóanyagaink közül. Látogassa meg internetes oldalunkat a részletes információkért cégünk tevékenységére, termékeire vonatkozóan, valamint elérhetőségeinkért, és kérjen ki árajánlatot internetes felületünkön keresztül, melyre igyekszünk gyorsan reagálni. Legyen Ön is az F-K Technika Kft. partnere!

Galvánkötésű gyémántszerszámok gyártása

Galvánkötésű gyémántszerszámok gyártása

1976 óta dolgozunk a gyémántszerszám gyártásban, 1998-ban Hun-Dia Gyémántszerszám Gyártó Kft. néven önálló céget alapítottunk, mely azóta is eredményesen működik. Galvánkötésű gyémántszerszámok gyártásával foglalkozunk, termékeink különféle iparágak részére : márvány, üveg , kő, műanyag (üvegszálas poliészter), tűzálló anyagok, kerámia anyagok, fékbetét, grafit , mágnes, cserépkályha, kandalló megmunkálására, fémipari precíziós szerszámok készítéséhez alkalmasak. Igen széleskörű az iparban használatos galvánkötésű gyémántszerszámok felhasználási területe: Építő és Kőipar: - marószerszámok - csőfúrók - vágótárcsák Üvegipar: - üvegszájcsiszolók - dugócsiszolók - üvegszélező korongok - kézi csiszoló hasábok - tiffany korongok Fémipar: - tűreszelők - kézireszelők - gyémánt paszták - csaposkorongok A felsorolt termékeken kívül vállaljuk egyedi igények szerinti gyémántszerszámok elkészítését.

Gépalkatrészek - célgépek gyártása

Gépalkatrészek - célgépek gyártása

A Gravitas 2000 Kft 1993-ban alakult, 100% -os magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A cég székhelye és telephelye Budapest XIII. kerületében található. Cégünk tevékenységi köre az egyedi és kis-sorozatban gyártott gép- alkatrészek, szerszámok és készülékek, valamint célgépek tervezése gyártása és forgalmazása. Tevékenységünk során a hangsúlyt a minőségre és precizitásra, a gyártási feladatok magas színtű megvalósításra helyezzük. Működési területünk Magyarország, de gyártott termékeink jelentős részét exportáljuk az európai unió országaiba (Anglia, Svédország, Németország) és Svájcba. Az elmúlt években cégünk folyamatosan fejlődőtt és vált az alkatrész és szerszámgyártás egyik meghatározó magyarországi vállalkozásává. A folyamatos beruházásoknak és technológiafejlesztéseknek, valamint a hatékonyság növelésében elért eredményeinknek köszönhetően a vállalkozás árbevétele folyamatosan növekszik és 2008-ben már elérte az 5 millió Euro-t. A gyártás mintegy ~5.000 m&up2;-en folyik. Magasan kvalifikált, tapasztalt szakember gárda, modern géppark és technológia, valamint a minőségbiztosítási rendszerünk a biztosíték a vevői elégedettségre mind külföldön, mind belföldön. A cégvezetés a folyamatos fejlesztés alapelvét vallja a minőségirányításban is, melynek fontos része volt az első minőségügyi szabvány bevezetése 1996-ban.

Gépi - kézi menetfúrók gyártása

Gépi - kézi menetfúrók gyártása

A Boss2006 Hungária Kft., a Boss Tools GmbH testvérvállalata, 1992 óta készít menetszerszámokat Magyarországon. A Balatonhoz közeli Tapolcán T.Boss Kft. névvel történt cégalapítás után a vállalkozás 1995-ben települt át Sárospatakra SPSG Kft. névvel. 2006 Februárban a vállalkozás Boss2006 Hungária néven átalakult. Pillanatnyilag a cég kb. 195 alkalmazottal dolgozik. Sárospatak, az új székhely Magyarország észak-keleti részén, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében fekszik, amelynek megyeszékhelye Miskolc. A régióban pillanatnyilag kb. 740.000 ember lakik. A régió elsősorban a nehéziparáról, azon belül is acéliparáról, barnaszenéről, ásványkitermeléséről, gépiparáról, és vegyiparáról ismert. A 15.000 lakosú Sárospatak a régióban is észak-keleten fekszik, közel a szlovák határhoz. A város a főiskolájáról, a tradicionálisan többnyelvű líceumáról, és műszaki szakiskoláiról egész Magyar- országon ismert. A város ismertető jegye a Bodrog folyó partján található Rákóczi vár. A Boss2006 Hungária Kft. minden termékét legmagasabb gondossággal az arra alkalmas gyártóeszközökön készíti. A Boss2006 Hungária Kft. a termelés során éppúgy használ kipróbált konvencionális gyártógépeket, mint modern CNC-vezérlésű technológiát is.

Hirdetés
Hajlító - húzószerszámok gyártása

Hajlító - húzószerszámok gyártása

A GNSZ Kft. fő tevékenysége a szerszámtervezés és szerszámgyártás. Megrendelőink főleg autó-ipari beszállítók, szórakoztató elektronikai alkatrészt, zárakat, szerelvényeket, háztartási eszközöket és konyhai műanyag termékeket gyártó vállalatok. Az utóbbi években, a piaci igényeket követve, túlnyomórészt lemezalakító szerszámok tervezését és gyártását végeztük, de nagy tapasztalatra tettünk szert idomszerek, ellenőrző készülékek, egyedi célkészülékek, valamint profilozó görgősorok tervezésében, gyártásában és beállításában is. 1996. A veszprémi Bakony Művek Autóalkatrész Gyártó Rt. három szerszámtervező mérnöke megalapította a vállalkozást, mely kezdetben kizárólag szerszámtervezést végzett. 2000. Megkezdődött az alvállalkozókkal végzett, ill. kooperációs szerszámgyártás. 2004. Január 1-én, bérelt csarnokban megnyitottuk a saját szerszámgyártó üzemünket. 2005. Négy hónapos próbaüzem után június 6-án az ÉMI-TÜV Bayernnél megszereztük az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer megfelelő használatát igazoló tanúsítványt, Hidegalakító és térformázó szerszámok tervezése és gyártása érvényességi körre. Tanúsítványunk nyilvántartási száma: MS 0524-095 2006. Júniusban birtokba vettük a teljesen felújított saját tulajdonú nemesvámosi telephelyünket mely I-es számú csarnoka 435 m2-es hasznos alapterületű, melyben helyet kapott az 50 m2-es szerszámkészítő műhely.

Modul Bt.

Modul Bt.

Cégünk, a Modul Bt. 1991 óta foglalkozik fogaskerekek, illetve különféle forgácsolt alkatrészek és elemek gyártásával, kivitelezésével, 40 éves munkatapasztalattal. Műhelyünk Budapesten a IV.kerületben található. Tevékenységi körünkbe tartozik a fogaskerékgyártás mellett az esztergálás, palástköszörülés, marás és ékpálya vésés. Honlapunkon számos hasznos információt is talál a fogaskerekekkel és azok tulajdonságaival, valamint az esztergálással kapcsolatban. Igény szerint egyedi megrendeléseket és szériagyártást is vállalunk. Tekintse meg a fogaskerekgyartas.hu címen megtalálható oldalunkon referenciáinkat és bővebb információinkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Műanyag - fémmegmunkáló szerszámok gyártása

Műanyag - fémmegmunkáló szerszámok gyártása

A cég 1970-ben indult Technomedic név alatt, melynek jogutódjaként 1984-ben alakult át Komümet Bt-vé. Tulajdonosai Kovács Gyula és fia. Jelenleg 22 főt foglalkoztatunk. A cég koncepciója, hogy több lábon álljon, ezáltal szélesebb kínálattal képes ügyfelei igényeit kiszolgálni. Például a szerszámkészítés esetében egy műanyagfröccs-szerszám, vagy egy alumínium nyomásos öntőszerszám készítésénél vállalkozik az előállított termék komplex (felületkezelt, összeszerelt) megmunkálására és szállítására. Műamyag és fémmegmunkálás során használatos szerszámok készítését, és az azokkal előállított végtermékek gyártását vállaljuk megrendelőink részére. Képesek vagyunk összetett termékek gyártására fővállalkozásban, mivel a több évtizedes működés alatt komoly kapcsolatrendszer alakult ki más szakmájú vállalkozókkal. - Irodaszerek, alumínium és műanyag termékek. - Villanymotor- és műanyag alkatrészek, fékek fűnyíróhoz, a szükséges fröccsöntő szerszámok elkészítésével. - Brunswick termékekhez fém és műanyagalkatrészek gyártása. - Rokkantkocsikhoz alu- és műanyag fröccsszerszámok gyártása, és ezekkel alkatrész gyártása fővállalkozásban. - Ipari tisztító gépek gyártásához használatos alu- és műanyag fröccsszerszám, és ezekkel alkatrész gyártása. Az általunk gyártott alkatrészek minden egyes darabja minőség-ellenőrzésen megy keresztül.

Műanyagból alkatrész gyártása

Műanyagból alkatrész gyártása

Egyedi tervezésű műanyag alkatrészt gyártására lenne szüksége? Válasszon minket! Több, mint 30 év szakmai tapasztalattal, partnereink igényeire szabott, egyedi gyártószerszámokkal állunk rendelkezésére, ha fröccsöntésre, magas bonyolultsági fokú, precíziós műanyag alkatrészkészítésére van szüksége. Vállaljuk műanyag termékek gyártását nagy tételben akár ipar célokra is. Minőség termékeink a gyógyszerészet és vegyszeripar magas igényeit is kielégítik. I.M. Plast Kft ? Műanyagból bármit! Hívjon bizalommal.

Pilous szalagfűrészgép

Pilous szalagfűrészgép

Egy jó fűrész segítsége mindenhol elkél, éppen ezért választékunkban otthoni és ipari felhasználásra egyaránt található profi szalagfűrészgép. A több mint 20 éve piacon lévő, Csehországban alapított PILOUS márka a nagy teljesítményű félautomata gépek mellett mobil szalagfűrész gyártásával is foglalkozik. Termékeik színvonalának kiváló fokmérője, hogy több általuk gyártott fűrészgép modell is a legjobb minőséget megkívánó partnerük, például a Rolex vagy a NASA kívánalmainak is megfelelt. Tekintse meg választékunkat.

SOTOX KFT. - Szalagfűrészlapok

SOTOX KFT. - Szalagfűrészlapok

Vállalkozásunk szalagfűrészlapok gyártásával, valamint kereskedelmével foglalkozik s a RIX szalagfűrészlapok kizárólagos gyártója és forgalmazója. Miskolci üzletünkben közvetlen segítséget nyújtunk Önnek, hogy kiválaszthassa az igényeihez leginkább megfelelő szalagfűrészlapot. Ezen kívül tanácsadással is igyekszünk segíteni munkáját, azt valljuk, hogy az optimális fűrészszerszám és a megfelelő vágó paraméterek helyes megválasztása teszik csak lehetővé a gazdaságos és hatékony munkavégzést. Részletesebb tájékoztatásért látogasson el honlapunkra.

Szerszámtervezés

Szerszámtervezés

A Cad-Terv Mérnöki Kft. 1997 óta kínál Önöknek professzionális szolgáltatásokat a hazai Cad/Cam/Cae piacon. A több éves tervezői tapasztalat, szervezetünk rugalmassága, megbízhatóságunk, a határidők pontos tartása és a hatékony kommunikáció a kulcsa szolgáltatásaink sikerének és a folyamatos növekedésünknek. Fő profilunk a Catia tervezőrendszer forgalmazása, másik fő tevékenységünk során a gépészet különböző területein kínálunk mérnöki szolgáltatásokat (géptervezés, terméktervezés, szerszámtervezés, stb.). A területen jelentkező konstrukciós feladatok teljes körű lebonyolítását (tervezéstől a prototípus gyártásig) végezzük. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. 7.em.

Tuti menü