Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerszám - kölcsönzők képes leírás - Szerszám.tlap.hu
részletek »

Szerszám - kölcsönzők - Szerszám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerszam.tlap.hu » Szerszám - kölcsönzők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Daruk - építőipari munkagépek

Daruk - építőipari munkagépek

A Kuhn-csoport értékesítési tevékenységének két fő területe a rakodó-anyagmozgató gépek, valamint a földmunka- és építőipari gépek. A vállalatot Ausztriában alapították, de már régóta jelen van a nemzetközi piacon is. Magyarországon a Kuhn által értékesített és szervizelt földmunka- és építőipari gépek között olyan márkák szerepelnek mint a Komatsu földmunkagépek, a Powerscreen törő és osztályozó berendezések, a Dieci teleszkópos rakodógépek, minidömperek és mobil betonkeverők, valamint az frd hidraulikus bontó szerszámok. A rakodó-anyagmozgató gépek között pedig az immár 20 éve forgalmazott Palfinger daruk, emelőhátfalak, konténeremelők és kosaras daruk, illetve a Mitsubishi targoncák mellett immár a Sennebogen építőipari darukat és átrakó gépek is megtalálhatók. Átfogó választékunk az összes építőipari és anyagmozgató munkához kínál megfelelő gépet, minden esetben az egész országot lefedő szervizhálózattal. Ha targoncát, darut vagy földmunkagépet,rakodógépet keres, forduljon bizalommal a Kuhn-hoz! A Kuhn jó állapotú használt gépekben is az Ön megbízható partnere: a használt darukat, targoncákat, és építőipari gépeket azonnal munkára fogható állapotban kínáljunk. A Kuhn cégcsoport több mint három évtizede alakítja és ápolja ügyfélkapcsolatait, amelyek egyszerre adnak visszaigazolást arról, hogy helyes úton járunk, illetve jelentenek újabb kihívásokat a jövőt illetően.

Fémipari - építőipari gépek

Fémipari - építőipari gépek

Cégünk 2000. márciusától fémipari, építőipari, gépek, alkatrészek nagykereskedelmével, kölcsönzésével, szervízelésével és javításával foglalkozik. Feladatainkat szigorú belső minőségbiztosítási rendszer alapján valósítjuk meg. Az Eurocert Minősítő és Tanúsító Kft. eljárása alapján minőségügyi menedzsment rendszert vezettünk be és működtetünk, amely megfelel az MSZ EN ISO 9001: 2009 szabványnak. Gépkölcsönzőnkben ipari gépek széles palettája áll vevőink és bérlőink rendelkezésére, melyet folyamatosan bővítünk partnereink igényei szerint. Az általunk forgalmazott gépeket teljes körű szervizeléssel kínáljuk, valamint más gépek szervizelését és alkatrészellátását is biztosítjuk. Napi munkánk során az értékesítés, a kölcsönzés és szervizelés területén az ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva végezzük feladatainkat. Partnereink folyamatos elégedettségét és cégünk hosszú távú fejlődését tartjuk legfontosabb küldetésünknek. Az általunk forgalmazott gépeket teljeskörű szervizeléssel kínáljuk, valamint más gépek szervizelését és alkatrészellátását is biztosítjuk.

Gépkölcsönzés - gázkereskedelem

Gépkölcsönzés - gázkereskedelem

Gépkölcsönz&ilde; cégünk 1999 óta m&irc;ködik Dombóváron, mint egyéni vállalkozás. F&ilde; profilunk gépkölcsönzés, ipari és pb gázok kereskedelme. Tekintse meg Profilok menüpontunkat, ahol tevékenységeink leírása mellett, részletes online katalógusunkban is böngészhet. Ha felkeltettük érdekl&ilde;dését, látogasson el üzletünkbe, vagy lépjen kapcsolatba velünk az elérhet&ilde;ségeink egyikén. Gépeink többsége ipari felhasználásra készült, Bosch illetve Honda típusú, de más neves cégek gépei is megtalálhatóak gépkölcsönz&ilde; kínálatunkban. Palettánkon az aggregátortól a takarítógépig sok minden megtalálható. Gépkölcsönz&ilde;nk gépparkja 80%-a 1-2 éves, melyet folyamatosan b&ilde;vítünk, frissítünk. Gépeink üzemeltetéshez, használathoz szükséges anyagok a telephelyünkön megvásárolhatók, illetve bérelhet&ilde;k, így a gépkölcsönzés terén telje kör&irc; szolgáltatást tudunk nyújtani.

Gépkölcsönzés - gépvásárlás

Gépkölcsönzés - gépvásárlás

Kérjük tekintse meg termékeinket, és szolgáltatásainkat. Az oldal folyamatos feltöltés alatt van, sajnos még nem minden menüpont alatt talál terméket. Célunk felhasználóbarát oldal létrehozása, kínálatunk bemutatása. Rendszeres hírlevéllel szeretnénk tájékoztatni, újdonságainkról kedvezményes ajánlatainkról. A jobb oldali hírlevél linkre kattintva, feliratkozhat hírlevelünkre. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek a változtatás jogát fenntartjuk. Akciós árainkat készletünk függvényében tudjuk biztosítani. Visszaigazolt terméket a visszaigazolásban megadott határidőig biztosítjuk. Köszönjük. hogy megtisztelt bizalmával. Kérem látogasson máskor is el hozzánk. Hartmann Kft. munkatársai. Bérleti szerződést 18 életévét betöltött személlyel kötünk. Szükséges dokumentumok személyi igazolvány lakcím kártya és egy hónapnál nem régebbi közüzemi számla ami a bérlő lakcímére szól. A bérleti szerződést minden estben magán személlyel kötjük. A számlát szükség szerinti névre állítjuk ki. Díj kedvezmény 3 órán belül visszahozott elektromos kisgépekre 40%. Más kedvezmény nem vehető igénybe. Előjegyzés estén teljes díjat számítunk fel Bérbeadó a tulajdonát képező eszközt határozott időtartamra, díjfizetés ellenében bérbevevő használatába adja. A bérlet tárgyát bérbeadó aktiválja és amortizálja A bérletidíjak teljes összege a futamidő alatt költségként számolható el.

Makita - hitachi gépek

Makita - hitachi gépek

A Tecnoform Kft 1990-ben építőipari gépek kölcsönzésével kezdte el a működését. 1992-ben vásároltunk először Makita gépeket akkor még a bécsi nagykereskedelmi központjából és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében elsőként kezdtük meg a forgalmazását. 1994-ben a Hitachi-tól is elkezdtük importálni a elektromos kéziszerszámokat. Szintén az ausztriai közép-európai központból elsőként a megyében. Azóta ezeknek a márkáknak már vannak magyarországi központjai. A német nyelvtudásuknak és szakmai tapasztalatunknak köszönhetően részt tudtunk venni az gyártók bécsi központjában szervezett oktatásokon és sikerült lerakni a vizsgákat és megkaptuk az elsők között az országban a garanciális márkaszerviz jogot. A Festool márkaképviseletet 2005-ben kaptuk meg. Ez a márka a kisgépek között az abszolút csúcskategóriát képviseli és megyénként csak egy-két kereskedőnek adják meg a jogot a géptípus forgalmazására. A cég weboldalát 2002 készítettük el. A webáruházat 2006-ban indítottuk el, a kisgépes területen a régióban elsőként. Jelenleg a minél jobb, szakszerűbb kiszolgálásra törekszünk. Ennek elérésre évente több szakmai továbbképzésen, belföldi külföldi vásárokon is részt veszünk. A Technoform Kft 1990-ben alakult, azaz több mint 15 éve jelen van a Magyar piacon. Fő tevékenységi körünk a Makita és a Hitachi, Festool gépek, tartozékok forgalmazása, Építőipari gépek kölcsönzése.

Tuti menü