Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerszám - márkák képes leírás - Szerszám.tlap.hu
részletek »

Szerszám - márkák - Szerszám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerszam.tlap.hu » Szerszám - márkák
Keresés
Találatok száma - 11 db
Akkumulátoros kéziszerszámok - Makita

Akkumulátoros kéziszerszámok - Makita

A Makita Elektromos Kisgépértékesítő Kft. 1996 májusában alakult székesfehérvári székhellyel. Előtte csak egy utazó képviselővel tarthatták a kapcsolatot. Megalakulása óta a teljes gép, alkatrész és tartozék ellátás a fehérvári telephelyről történik. Cégünk az alapítás idején nyolc fővel kezdte meg munkáját, mely az évek folyamán 26 főre bővült. Profilunk a Makita elektromos és akkumulátoros kéziszerszámok, tartozékok valamint benzinmotoros és elektromos kertigépek és tartozékok importja és nagykereskedelme. Az épületegyüttes 3.200 m2 alapterületű, melyben a raktár terjedelme 2.800 m2. Raktárunkban kb. 500 féle gépet tárolunk, átlagosan 15.000-es darabszámmal, valamint kb. 12.000 féle alkatrészt és tartozékot, melyek összdarabszáma meghaladja a 200.000-et. Jól felszerelt demótermünkben partnereink megismerkedhetnek folyamatosan bővülő temékválasztékunkkal, valamint lehetőségük van azok kipróbálására is. Házivásárokon és kiállításokon jelenlévő demóbuszaink lehetőséget biztosítanak termékeink alaposabb megismerésére és kipróbálására, tesztelésére. Telephelyünkön található központi márkaszervizünk, mely garanciaidőn belüli, és azon túli meghibásodott gépek javításában nyújt minőségi, gyors szolgáltatást. Termékeink elérhetőségét országos szintű kereskedői hálózatunkban több mint 900 szerződött viszonteladó partner biztosítja.

Bányászati gépek - Atlas Copco

Bányászati gépek - Atlas Copco

Az Atlas Copco ipari cégcsoport világszerte vezető szerepet tölt be a kompresszorok, építőipari és bányászati berendezések, szerszámok és az összeszerelő rendszerek piacán. A Csoport innovatív termékei és szolgáltatásai révén fenntartható megoldásokat kínál az ügyfelek termelékenységének növelése érdekében. Az Atlas Copco ügyfeleivel és üzleti partnereivel együttműködve már több, mint 130 éve kínál új meg új termékeket a kiemelkedő termelékenység jegyében. A vállalat a sűrítettlevegős és gázalkalmazások, áramfejlesztők, építőipari és bányászati berendezések, ipari eszközök és szerelvények területén használható termékek és szolgáltatások mellett értékesítés utáni szolgáltatást és bérleti lehetőséget is kínál. Az Atlas Copco ügyfelei a világ majd minden pontján megtalálhatók. Számukra az Atlas Copco helyi cég; ugyanakkor az Atlas Copco cégcsoport globális vállalat is, amely a világ minden részén rendelkezik erőforrásokkal. A vállalat központja a svédországi Stockholmban található, világszerte pedig mintegy 160 piacon van jelen, s ebből 80 országban önállóan végzi az értékesítést. A többi országban a termékek disztribútorok és szervizhálózatok révén kerülnek piacra. A csoport 23 ország 83 létesítményében folytat termelő tevékenységet. A gyártás főként Belgiumban, Svédországban, Németországban, Olaszországban, az Egyesült Államokban, Indiában és Kínában koncentrálódik.

Benzines kéziszerszámok - Bosch

Benzines kéziszerszámok - Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. A gépjármű- és ipari technológia, valamint a fogyasztási cikkek és az épület-technológia terén mintegy 270000 munkatárssal a vállalatcsoport a 2009-es üzleti évben 38,2 milliárd eurós forgalmat ért el. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő, több mint 300 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Ez az egész világra kiterjedő fejlesztési, gyártási és értékesítési hálózat a további növekedés alapfeltétele. A Bosch évente több mint 3,5 milliárd eurót költ kutatásra és fejlesztésre, és világszerte mintegy 3800 szabadalmi kérelmet nyújt be. A Bosch valamennyi termékével és szolgáltatásával úgy javítja az élet minőségét, hogy innovatív és hasznos megoldásokat kínál. A vállalatot 1886-ban Robert Bosch (1861-1942) Finommechanikai és Elektrotechnikai Műhelyként alapította Stuttgartban. A Robert Bosch GmbH tulajdonosi szerkezete szavatolja a Bosch csoport vállalati önállóságát. Ez lehetővé teszi a vállalat számára jelentős, a jövő biztosítása érdekében történő befektetések megvalósítását. A Robert Bosch GmbH üzletrészeinek 92%-a a Robert Bosch Stiftung GmbH közhasznú alapítvány tulajdonában van.

CNC

CNC

Látogasson el CNC témájában honlapunkra, ha érdeklik az újdonságok. Olvassa át minden nap ipari híreinket és tudástárunkat is. Bizonyára találkozik olyan újdonsággal is, amely mindennapi munkája során nagy segítségére lehet. Segítségünkkel megismerheti a Renishaw-tól a legújabb additív lézeres technológiát, érdekes információkat szerezhet az üvegszálas anyagok megmunkálásáról is. Várjuk szeretettel és sok hasznos információval a CNC világából!

Csőszerelő gépek - kéziszerszámok webáruháza

Csőszerelő gépek - kéziszerszámok webáruháza

Rothenberger szerszámokat és szerszámgépeket forgalmaz áruház és webshop vagyunk budapesti központtal. Amennyiben olyan szerszám érdekli, mely széles termék palettánkon nem szerepel, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapon található elérhetőségek egyikén, és egy egyedi ajánlattal garantáljuk hogy a legolcsóbb árat adjuk Önnek! Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődését, látogassa meg weboldalunkat! A rothenberger által kifejlesztett orrfűrész kiegészítő láncos csőfogóval könnyű és biztonságos csőlevágást biztosít. A préstehcnika területén több különböző présgép áll rendelkezésre, ezek lehetnek akár Li-os akkumulátorral szerelt présgépek. A préspofák kompatibilisek más gyártók gépeivel is. A csúcstechnológiás csőfagyasztó gép lehetővé teszi fűtésszerelés körében a leürítés nélküli javítási és bővítési munkákat, automatikus és ellenőrzött fagyasztás keretében. A csőhajlító gépek az egy kezes hajlító készülékektől a kétkezes hajlítókon át az elektromos csőhajlító készülékig terjednek. A rothenberger csőszerelő kéziszerszámok kiváló német minőséget képviselve segítik az épületgépész szerelők munkáját. Szinte minden típusú csőhöz kínálnak szerszámokat, melyek lehetnek csővágó, csőfogó, forrasztó, csőszerelő kisszerszámok. A Rothenberger kéziszerszámokra törésgarancia és a kisgépekre pedig 1 év normál és 2 év meghosszabbítható garancia érvényes.

Elektromos kéziszerszámok - Metabo

Elektromos kéziszerszámok - Metabo

A Metabo Hungária Kft-t a Metabowerke GmbH 21. leányvállalataként 2003 decemberében alapították. Tényleges tevékenysége 2004. február 2-tól mérhető, miután átvette a korábbi importőr tevékenységét. A Metabo számára országunk fontos piac, amelyet a jövőben saját társaságával kíván gondozni. A Metabo Hungária Kft Magyarországon a Metabo és az Elektra Beckum márkák képviseletét végzi, melyet aktív értékesítési és marketing tevékenységgel lát el. A vásárlók, partnerek igényeinek kielégítésére a magas színvonalon működő márkaszerviz és raktár nyújt alapot. Budapesti központunkban létre hoztunk egy oktatási központot, ahol szakkereskedőink és érdeklődő partnereink részére tréningeket szervezünk. Vállalkozásunk nem az a cég, amely a forgalom által generált sikert tartja a legfontosabbnak. Többet jelent a számunkra, ha sikereinket fokozatosan érjük el. Fontosnak tartjuk, hogy termékeink tartósak, megbízhatóak legyenek. A Metabo több, mint 80 éve követi ezt az elvet. A Metabo termékek 90 %-a a vállalatcsoport németországi gyáraiban készül. Kimagasló minőségű termékeivel és a Made in Germany elvvel biztosítja azok versenyképességét. A Metabo az elektromos kéziszerszámainak lényegesebb egységeit saját maga állítja elő, ami a szinte egyedülálló gyártási mélységéből adódó egyik legfontosabb piaci előnye.

Fúrókalapácsok - DeWalt

Fúrókalapácsok - DeWalt

A Dewalt több, mint 70 éve ipari minőségű szerszámok elismert tervezője és gyártója. 1923-ban Raymond Dewlt megalkotta a radiálkörfűrészt, mely gyártásának évtizedei alatt szorosan összekapcsolódott a minőség és tartósság fogalmával. A Dewalt márka hosszútávú elismertséget vívott ki a szakemberek körében. Erőteljes, pontos, kényelmes és megbízható - ezek a tulajdonságok jellemzik a Dewalt-ot. A sárga-fekete szín párosítás félreérthetetlenül utal a Dewalt márkára. A Dewalt szerszámok fejlesztésében és gyártásában több évtizedes tapasztalat, testesül meg.A Dewalt termékeket szerte a világon az ipar ismeri és elismeri. Észak-Amerikában az ipariszerszám forgalmazásban egyenesen az elsőszámú márka lett. A világon az utóbbi öt év legdinamikusabban növekvő ipariszerszám márkája a Dewalt. Elkötelezetten küzdünk kimagasló eredmények elérésére a környezet, az egészség és a biztonság megóvásában a fejlesztési, gyártási folyamatokban és a hulladékkezelésben egyaránt.Elvárjuk vezetőinktől és dolgozóinktól a termelőberendézek legmagasabb szinten való megóvását, a selejt minimalizálását, recirkulációs anyagok - ahol lehetséges - felhasználását és minden vonatkozó törvény, rendelkezés betartását.

Ipari elektromos kéziszerszámok - Hitachi

Ipari elektromos kéziszerszámok - Hitachi

A céget Nahimei Odaira 1910-ben alapította. Hite szerint a vásárló bizalmát csak egy minőségi termék és a hozzá kapcsolódó márkajel nyerheti meg. A cég logója az alapítás előtt készült. Odaira úr víziója szerinti jelentése: a felkelő Nap, mögötte az Ember, aki mindannyiunk jövőjének jobbá tételén fáradozik. Piacvezető szerepét az anyacég több mint 90 éves kutatási és fejlesztési eredményeinek, valamint a kompromisszumot nem tűrő minőségellenőrzésnek köszönheti. Világszerte elismert ipari kéziszerszám-családot kínálunk, melynek főbb jellemzői: minőség, megbízhatóság, alacsony üzemeltetési költségek, kedvező alkatrész árak. A profi szervizháttér és a folyamatos alkatrészellátás a cég marketingpolitikájának kiemelt eleme. Ennek érdekében országosan kiépített értékesítési és márkaszerviz hálózattal rendelkezünk. Alkalmazottak száma: 337 911 fő Kutató laboratóriumok száma: 32 db Kutatók száma: 16 900 fő Japán legnagyobb munkaadója. Hitachi Power Tools Hungary Kft. Alapítás: 1999. május Ügyvezető igazgató: Toshio Nakazato Igazgató: György Tibor

Polírozók - Einhell

Polírozók - Einhell

Eszerint a tézis szerint fejl˜dnek és kerülnek forgalomba Einhell termékek barkácsolóknak, szakembereknek, házkörül ill. a kertbe és a szabadid˜re. Folyamatosan kiváló min˜ségˆ áruk, egy vev˜barát, stabilitásra épült árpolitika mind lényeges sikerfaktorok a vállalat fennállása óta.Termékpolitikánk alapelve: gyorsabban, rugalmasabban reagálni mint a versenytársak. Továbbmenni, ha mások el˜bb érnek célba ez a jeligénk. A leányvállalatokkal és partnerekkel közösen olyan átfogó, globális szervizt nyújt az Einhell cég vev˜inek, mint semelyik másik versenytárs.A leányvállalatok biztosítják világszerte a cég és a vev˜k közti kapcsolatot. Partnereink világszerte az Einhell név alatt terjesztik termékeinket. Az Einhell csoport a következ˜képp definiálja a vállalati kultúráját: emberekhez méltó kapcsolatban együttdolgozni, kölcsönös tisztelet egymás iránt. A vezet˜ség és alkalmazottak munkája egy korlátlan bizalmas bázison nyugszik. A közös munkát a kölcsönös bizalom és abszolút lojalitás határozza meg. Egy együttmˆköd˜ vezetési stílus különbözteti meg az Einhell vállalatot a többit˜l. Termékek, áruk, melyek a felhasználókra veszélyesek, vagy a környezetet szennyezik nem vezethet˜k be a piacra. Sem a forgalom sem a várható bevételek nem befolyásolhatják ezeket az alapelveket.

Hirdetés
Szereléstechnilógiai szerszámok - Wüerth

Szereléstechnilógiai szerszámok - Wüerth

Würth, név a szereléstechnikában. Piacvezető szerepünket minőségi termékeinkkel, személyre szabott kiszolgálással és szakmai felkészültségünkkel értük el. A világ 86 országában 30.000, Magyarországon több mint 200 értékesítésben dolgozó kolléga szolgálja ki partnereinket az autó, a haszongépjármű, a fém, a fa, az építő, és a nagyipar területén. Magyarország legnagyobb szereléstechnikai vállalataként 2008-ban 6,2 milliárd forint forgalmat értünk el. A szakmában elért jóhírünket széleskörű szolgáltatásainknak, egyénre szabott kiszolgálásunknak és innovatív, minőségi termékeinknek köszönhetjük - és persze partnereinknek. Hazánkban 350 munkatársunk van, ebből 256 fő dolgozik az értékesítésben. 15 200 aktív partnerünk a magyar kínálatból 12 000 ezer termék közül választhat. A világ vezető szereléstechnikai vállalatcsoportja a 2008-es évet 8,8 milliárd Euro árbevétellel zárta. A vállalatcsoport 86 országban 416 vállalattal van jelen. A teljes termékpaletta 100 000 cikket tartalmaz. A dolgozói létszám összesen 62 800 fő, ebből 30 800 fő az értékesítésben dolgozik. A minősítő intézetek 2003 óta A stabil kategóriába sorolják a céget. Termékeink mindegyike a legmagasabb minőségi kategóriába tartozik, az innovatív fejlesztések eredményeként profi felhasználóink részére. Komoly tervezési folyamat és hosszú tesztelés előzi meg minden egyes termék piacra kerülését.

Vésőgépek - Hilti

Vésőgépek - Hilti

A Hilti Flottamenedzsment keretében egy innovatív, egyedülálló szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleink számára. A professzionális géppark kezelés minden elemét kínáljuk: gépek kiválasztása, kezelése és folyamatos karbantartása. Modern, magas teljesítményű Hilti géppark használatával biztosítjuk, hogy Ügyfeleink növeljék hatékonyságukat és csökkentsék költségeiket. Mi gondoskodunk gépéről, hogy Ön csak az üzletre koncentrálhasson! Optimális géppark a nagyobb hatékonyságért. Minden alkalmazáshoz az ideális gépet nyújtjuk. Modern, innovatív, megbízható géppark - optimális gépszámmal. Folyamatos karbantartás és időbeni lecserélés. Többlet bérgépek a csúcsidőszakra. Többletköltség-mentes szervizszolgáltatás a teljes futamidő alatt. Cseregépet biztosítunk a javítások idejére. A javítandó gépeket díjtalanul szervizbe ás visszaszállítjuk. Ingyenesen hívható zöldszámmal rugalmas a javítási ügyintézés, a rendelésfelvétel és a műszaki tanácsadás. Kalibrációs szolgáltatásunk megbízhatóságot nyújt a méréstechnikai eszközök esetén. Gépek érintésvédelmi felülvizsgálata és dokumentálása mindenkori biztonságért. Költségként elszámolható fix havidíj a gépek használatáért, amely magába foglalja a gépek bérleti díját és a teljes körű szolgáltatást.

Tuti menü