Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerszám - szervizek képes leírás - Szerszám.tlap.hu
részletek »

Szerszám - szervizek - Szerszám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerszam.tlap.hu » Szerszám - szervizek
Keresés
Találatok száma - 13 db
Emelőszerkezetek javítása - alkatrészforgalmazás

Emelőszerkezetek javítása - alkatrészforgalmazás

Köszöntöm a Honti és Társai Emeléstechnikai és Munkabiztonsági Kft. honlapján. Engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünket, szolgáltatásainkat. 1. Szak és szakértői tevékenység: - gépek üzembe helyezés előtti és időszakos biztonsági vizsgálata, kiemelve az emelő, rakodó és építőgépeket - munkabiztonsági szak és szakértői munkák elvégzése - munkahelyi kockázatértékelés elkészítése és felülvizsgálata, munkavédelmi oktatás - tűzvédelmi szaktevékenység ellátása - munkavédelem átalánydíjas formában - szaktanácsadás, bármely szakértői és akkreditált munka elvégzése - emelőgépek és szerkezetek tervezése, dokumentáció pótlás - gépkezelőképzés (nehéz-, könnyű- és kisgépkezelő, teherkötöző, tűzvédelmi szakvizsga) 2. Kereskedelmi tevékenység: - új és használt emelőeszközök és gépek forgalmazása adatbankkal - alkatrész-forgalmazás, bizományosi értékesítés - emelőgép ügyintézők és szakértők boltja - garázsipari emelőgépek forgalmazása 3. Dokumentációk pótlása: - több, mint 3500 típus gépkönyve, alkatrész-katalógusa, minősítése - munkavédelmi kiadványok - táblák, biztonsági feliratok, csíkozás, stb. pótlása, készítése akár egyedileg is. 4. Gépjavítás és technológiai szerelés: - targoncák, daruk, futómacskák, garázsipari emelők javítása, telepítése, alkatrészforgalmazás.

Faipari - fémipari gépek javítása

Faipari - fémipari gépek javítása

A zalaegerszegi D.+G. Gépszerviz Bt. tevékenységi köréhez elsősorban vágás-, köszörülés- és csiszolástecnikai eszközök forgalmazása, illetve ezeken a területeken végzett szaktanácsadás tartozik. Az 1997 óta működő cég mostanra rendkívűl széles körű termékkínálatot épített fel gyémánt és bór-nitrid élezőkorongokból és egyéb, élezéshez alkalmazott eszközökből, valamint faipari szerszámokból. Ezek mellett megtalálhatóak a cég palettáján az elektromos és levegős kézi kisgépek és kéziszerszámok, nemcsak a faipar, hanem a fémmegmunkálás és az építőipar számára is. A faipar számára forgalmazott termékcsoportok kialakításánál a D.+G. Gépszerviz Bt. a legnagyobb hangsúlyt az élezőszerszám-kínálat fejlesztésére helyezi. Cél egy olyan választék kialakítása, amely a legkülönfélébb élezési igényeknek és technológiáknak is meg tud felelni. Ebben óriási előrelépést jelentett, hogy a cég az idei évtől kezdve kizárólagos magyarországi forgalmazója lett a nemzetközileg elismert Adi cég gyémántszemcsés élezőszerszámainak. A 25 éves múltra visszatekintő Thiene-i székhelyű olasz cég az ipar számos területén, így a faiparban is tekintélyt vívott ki magának a szerszámélezésben. Többek között a Magyarországon is ismert Grifo élezőgépek gyártójának beszállítója az Adi. Gyakorlatilag a faiparban használatos összes gyorsacél és keményfém betétes szerszám élezéséhez megtalálhatóak a kínálatban.

FCB Kalibráló Kft.

FCB Kalibráló Kft.

FCB Kalibráló Kft. szolgáltatásaink minőségét szabvány előírásainak való megfelelés garantálja. Minden mérőeszközünk és etalonunk, az országos etalonra visszavezetett. A kalibrálásokat labororatóriumunkban, illetve külső helyszíneken is elvégezzük. Szakszerűen és folyamatosan fejlesztjük mérőeszköz parkunkat, ahol kalibrálási eljárásainkat a legújabb technológiával dolgoztuk ki és át. Kalibráló laborunk rövid, garantált határidőre vállalja a mérőeszköz kalibrálásokat. FCB Kalibráló Kft. 1047 Budapest, Váci út 31. Telefon: 36 1 798 33 97

Hidraulikus rendszer tervezés - szerszámgép karbantartás

Hidraulikus rendszer tervezés - szerszámgép karbantartás

A Hexa Szerszámgép­ipari és Kereskedelmi Kft. 1992-ben alakult, két magánszemély tulajdonában álló mikrovállalkozás. A vállalkozás saját tulajdonú kb. 300 m2-es, daruzott műhelyépületben végzi a munkáját. A vállalkozás tevékenységi köre különféle szerszámgép­ek alkatrészeinek gyártása, szerszámgép­ek javítása, felújítás­a, általános és speciális rendeltetésű gépek gyártása valamint alkatrészek forgácsolás­a. Vállalkozásunk döntő mértékben a nagy méretű ipari termelőüzemek megrendeléseit teljesíti. Megrendelőink között található pl. Alcoa-Köfém Kft., Motim Rt., Ferrobeton Rt., Ganz Acélszerkezet Rt. Ezen kívül munkát végzünk szolgáltató cégeknek pl. Fővárosi Közterület-fenntartó Rt., Fővárosi Csatornázási Művek Rt. és kisebb termelőüzemeknek pl. Polgforg Kft., Kerox Multipolár II. Kft. A gyártáshoz felhasznált alapanyagok beszerzése a Ferroglobos Rt.-től és a Metalloglobus Rt.-től történik, a csapágyakat az Első Pesti Paulus Rt.-től vásároljuk, az elektromos anyagokat a Duovill Kft.-től, a hidraulika alkatrészeket a Bosch Kft.-től a pneumatikus alkatrészeket az Innofluid Kft.-től vásároljuk. A gyártáshoz szükséges bérmunkák közül a hőkezelést a Csepeli Szerszámgyártó Kft.-nél, a köszörüléseket a Budapesti Szerszámgép­gyár Rt.-nél végeztetjük. Gépeit javítjuk, felújítjuk, tisztítjuk, karbantartjuk, korszerűsítjük.

iPhone szervizelés - machintos oktatás

iPhone szervizelés - machintos oktatás

Mindenféle Apple termék szoftveres, és hardveres szervizelése. Teljeskörű felmérés, előre történő ajánlat adása, és csak megegyezés után vállaljuk el készülékét, meglepetések nélkül. Budapest egyik legnagyobb mac szervize várja a látogatókat. Kérjen ajánlatot, és egyből megkapja a választ. Ingyenes segítséget is nyújtunk. Amennyiben már Ön is azok közé a felhasználók, vagy ügyvezetők közé tartozik, aki rájött az Apple termékekben rejlő előnyökre, bizonyára eldöntötte, hogy Mac hardver és szoftver eszközökkel, hatékonyabb üzletmenet, könnyebb felhasználás, így áttételesen több profitot termelő cég működtetése érhető el. Oktatóink profi, magukat folyamatosan képző szakemberek, akik tisztában vannak az Apple termékek legapróbb hardveres, és szoftveres trükkjeivel. Profi szervizünk garanciálisan, zsákbamacskák nélkül javít Apple termékeket. Legyen szó MacBook-ról, iPhone-ról, iPod-ról vagy iPad-ról, szoftveres, és hardveres javításokat, szoftver frissítéseket is vállalunk, gyorsan, garnaciával, előre megállapTeljeskörűen megtanítjük Önnek a kütyük kezelését, legyen szó iPhone-ról, vagy éppen Mac OS-ről a MacBook-ján.odott áron. Külső, belső sérülésak javítása, iPhone szoftver frissítés, iPhone 3G és iPhone 3GS javítás. Ügyfélszolgálatunk hívását 8-16-ig várja, de ezután is visszahívjuk, csak hagyjon üzenetet.

Kerti - építőipari gépek szerelése

Kerti - építőipari gépek szerelése

Cégünk 1996-ban alakult családi vállalkozásként. 2006-tól kft.-ként működünk, mint kerti és építőipari gépszerviz, és honda márkakereskedés. Fő tevékenységünk mezőgazdasági és építőipari kisgépek javítása, hengerfúrás, főtengely felújítás, javítás, valamint alkatrészek forgalmazása. Kiemelt profilunk új honda kertigépek értékesítése. Vállaljuk az általunk forgalmazott kisgépek garanciális és garancián túli javítását és alkatrészek forgalmazását. Szeretnénk a jövőben is precíz, gyors és udvarias kiszolgálást biztosítani régi és új ügyfeleink részére. Bizonyára találkozott már a balra látható ikonnal, és biztos, hogy hallott már arról, hogy sok mindent lehet a 'kinai piacon' kapni, ami majdnem olyan jó mint az eredeti, de jóval olcsóbb. Az utóbbi időben megjelentek a honda termékeinek a másolatai is a magyar piacon. Az itt látható cimkék mindegyike eredeti. Megtalálhatóak az igazi honda termékeken, természetesen a megfelelő típusjelzés, illetőleg az adatok (zajszint, védőtávolság stb.) változnak. Az eredeti honda termékekhez mindíg van magyarnyelvű kezelési útmutató és garancia levél, melyen megtalálható a termék gyártási száma is. Továbbá kötelezően kitöltött eladói információk.

Kisgépek javítása

Kisgépek javítása

Vállalkozásunk rövid határidővel az elektromos kéziszerszámok minden típusának a javítását és karbantartását vállalja. A gépek javításra történő átvétele elismervény ellenében az üzleteinkben történik. Szervizünk a beszállított gépekről három napon belül árajánlatot ad, és ennek elfogadása esetén kezdjük el a javítást, ami általában 1-14 nap. Sürgős javítás esetén kérésre soron kívül árajánlatot adunk. Nagyobb gépparkkal rendelkező vállalkozások részére egyedi megállapodás alapján vállalunk javítást és rendszeres karbantartást. Bevizsgálás és árajánlat készítés díja: 500-2.000 Ft.-ig ezen összeget csak az esetben számítjuk fel, ha nem kérik a gép javítását.

Kompresszorok javítása

Kompresszorok javítása

A Technoroll Kft. 2003-tól forgalmazza a nagy múltú svéd Atlas copco gyár csavarkompresszor -ait. Az Atlas Copco konszern 1873-ban AB Atlas néven alakult, világszínvonalú termékei közül cégünk a GA és a GX sorozatú csavarkompresszorokat, hűtveszárítókat és a Pro pneumatikus szerelőszerszámokat árusítja. Antwerpen, Belgium, 2009. március 23.: A német P&magazin által minden évben megrendezett Legjobb Termék versenyen az Atlas Copco nyerte az első díjat a Szivattyúk és Kompresszorok kategóriában. A 6000 főből álló olvasói bizottság, akik elsősorban termelésirányító és folyamatmérnökökből kerülnek ki, az Atlas Copco új, legjobb energiahatékonyságú, GA 90-160 kW-os kompresszorait választotta elsőnek. Az új GA sorozat fő jellemzője a rendkívül alacsony, akár 350 Joule/liter, fajlagos energiafelhasználás. Az Atlas Copco csavarkompresszor -ok mindig is a megbízhatóság és a teljesítmény példájaként szolgáltak a sűrítettlevegô technológia terén. Az új GX 2-11 gépekkel az Atlas Copco az ipari csavarkompresszor -ok erejét és megbízhatóságát hozza el a kis- és középvállalkozások számára. A GA kompresszorcsalád és az újratervezett csavarelem (ez utóbbi 5-6 % energiafogyasztás csökkentést eredményezett), továbbá az új FD 310-510 hűtveszárítócsalád egy globális termékbemutató keretein belül debütált.

Motoros - elektromos szerszámgépek javítása

Motoros - elektromos szerszámgépek javítása

Cégünk vállalja Stihl, Viking, Briggs &Stratton gépek garanciális és garancián túli javítását és alkatrészellátását. Egyéb típusú motoros, elektromos fűrészek, fűnyírók javítását. Ha már tudja, hogy milyen gépet keres, a részeletes online-katalógusunkban részletes információkat talál minden termékről. Csak válassza ki lennt a megfelelő termékcsoportot, vagy klikkeljen a termék-kiválasztóra. Kellemes időtöltést kívánunk a Stihl gépek sokszínű világában! A Stihl motoros kaszák a nehéz terepen vannak elemükben, és elsősorban ott, ahol a fűnyírógép már nem tud megfelelni a feladatának. A lehetőségek a motorteljesítménytől és vágószerszámtól függően a fűszegélynyírástól a sűrű bozótok eltávolításáig terjednek. A különöző teljesítményosztályok megkönnyítik az Ön igényeinek megfelelő gép kiválasztását. megbízható Viking fűnyírókkal a kertápolás egyszerűbb és biztonságosabb. A Viking fűnyírók kezelése egyszerű, karbantartásuk könnyű. A Vikingel mindig biztos lehet benne, hogy helyesen választott. Az átfogó Viking fűnyíróválasztékban a klasszikus fűnyírók mellett megtalálhatók a szabadalmaztatott multi-fűnyírók is, melyek igény szerint fűnyíráshoz és mulcsozáshoz is használhatók.

Hirdetés
Pneumatikus kéziszerszámok - emelőgépek javítása

Pneumatikus kéziszerszámok - emelőgépek javítása

A Gépjavító Kft. a pneumatikus kéziszerszámok és hidraulikus emelőgépek javítására szakosodott társaság, amely 1992. óta eredményesen működik a hazai piacon. Tevékenységünk kiterjed a legmodernebb gépektől a korábban gyártott, de a termelési folyamatban időtállónak bizonyult eszközök javítására, felújítására és karbantartására. Szakszerű munkánkat nemcsak a képzett munkatársak, hanem a kellő felszereltségű műhely, a szerszámok és műszerek biztosítják. Pneumatikus szervizünk popszegecselő gépek, anyabehúzó gépek, csavarhúzók, fúrógépek, csiszológépek, tűzőgépek, légkulcsok, kötegelő gépek javításával és szervizelésével áll megrendelőink rendelkezésére. Partnereinkkel éves-, többéves szerződéses kapcsolat alapján, vagy egyedi megbízás szerint dolgozunk. Szolgáltatásaink kibővítése érdekében az elmúlt években megkezdtük az általunk javított gépek forgalmazását, hogy segítsük partnereinket a termeléshez igazodó, a műszaki követelményeknek legmegfelelőbb gépek beszerzésében. Cégfilozófiánk a minőségi munkavégzéshez és az elvégzett munka garanciájához kapcsolódik, jelmondatunk: mi azért vagyunk, hogy folyamatos legyen a munka! Szakmai továbbképzésünk biztosított: nemzetközi szerződéses partnereink gondoskodnak arról, hogy az egyes országokban, a gépeket előállító gyárakban, üzemekben elsajátíthassuk az új szerelési technológiákat a kifogástalan és szakszerű javítás elvégzése.

Szerszámfelújítás - alkatrészfelújítás

Szerszámfelújítás - alkatrészfelújítás

A Weldtech Kft.-t 1999-ben, magyar magántőkével alapítottuk. Kezdetben tevékenységünk speciális hegesztésből és fémszórásból állt. Azóta sikeresen bevezettük a kerámiaszórást, műanyagszórást és a kopásálló alkatrészek gyártását. Az alkalmazott modern és hatékony technológiákkal alkatrészeket, gépeket, berendezéseket javítunk, újítunk fel az ipar, mezőgazdaság és a lakosság részére. Tevékenységi körünkbe tartozik minden, ami reped, törik, kopik. Elvégezzük a különféle ötvözetek (Hastelloy C, Inconel, titán, stb.), szerszámacélok, alumínium, színesfémek, szürke- és acélöntvények kötő- és felrakó hegesztését, fémszórását. Ezen anyagokból gyártunk alkatrészeket, szerkezeteket. Elvégzett munkáinkra hosszú távú garanciát vállalunk. Úgy alakítottuk ki gépparkunkat, hogy a javításhoz kötődő forgácsolási, köszörülési munkálatokat is el tudjuk végezni. Vállaljuk továbbá az alkatrészek oda-vissza történő szállítását is. Mobilitásunkat és rugalmasságunkat fejezi ki a gyors, hatékony helyszíni munkavégzés. Folyamatos munkarendben dolgozó ügyfeleink részére állandó készenlétet biztosítunk. Közepes távú terveink között szerepel egy újabb csarnok felépítése, plazmaszórás bevezetése. Áraink versenyképességét és a megbízható minőséget tükrözi az a tény, hogy az ország legtávolabbi részein is megtalálhatók állandó ügyfeleink.

Szerszámgép felújítás - gépjavítás

Szerszámgép felújítás - gépjavítás

A Hexa Szerszámgép­ipari és Kereskedelmi Kft. 1992-ben alakult, két magánszemély tulajdonában álló mikrovállalkozás. A vállalkozás saját tulajdonú kb. 300 m2-es, daruzott műhelyépületben végzi a munkáját. A vállalkozás tevékenységi köre különféle szerszámgép­ek alkatrészeinek gyártása, szerszámgép­ek javítása, felújítás­a, általános és speciális rendeltetésű gépek gyártása valamint alkatrészek forgácsolás­a. A vállalkozás tevékenységi köre különféle szerszámgépek alkatrészeinek gyártása, szerszámgépek javítása, felújítása, általános és speciális rendeltetésű gépek gyártása valamint alkatrészek forgácsolása.Gépipari gépek szakszerű karbantartása, felújítása, munkagép, ipar, felújítás, szerszám felújítás, szerszám, szerszámgépipar, kereskedelem, gép javítás, gépjavítás, szerszámgép javítás, munkagép felújítás. A gyártáshoz felhasznált alapanyagok beszerzése a Ferroglobos Rt.-től és a Metalloglobus Rt.-től történik, a csapágyakat az Első Pesti Paulus Rt.-től vásároljuk, az elektromos anyagokat a Duovill Kft.-től, a hidraulika alkatrészeket a Bosch Kft.-től a pneumatikus alkatrészeket az Innofluid Kft.-től vásároljuk. A gyártáshoz szükséges bérmunkák közül a hőkezelést a Csepeli Szerszámgyártó Kft.-nél, a köszörüléseket a Budapesti Szerszámgép­gyár Rt.-nél végeztetjük. A Hexa Kft. alapvető megrendelői köre az ipari nagyvállalatok, melyek mindegyike rendelkezik minőségbiztosítással.

Takarítógép

Takarítógép

Teljes körű technológiát kínálunk minden ügyfelünk és látogatónk számára, hiszen a tisztítási tényezők legoptimálisabb beállításval lehet a legjobb munkát végezni. Az elért hatékonyság idő, munkabér és költség megtakarítást eredményez, amely a megrendelőink elégedettségét jelenti. Ez a szemlélet vezérelt a kínálatunk kialakításánál. Kíváló nagynyomású mosók, praktikus eszközök, hatékony tisztítószerek összeállításával várjuk telephelyünkön.

Tuti menü